Boksun yıldızları Alanya’ya geliyor

WBO Uluslararası Boks Gecesi, 26 Ağustos Pazar günü Alanya’da gerçekleştirilecek.

Boksun yıldızları Alanya’ya geliyor

WBO Uluslararası Boks Gecesi, 26 Ağustos Pazar günü Alanya’da gerçekleştirilecek.

16 Ağustos 2018 Perşembe 21:04
Boksun yıldızları  Alanya’ya geliyor

Haber Alanya Gazetesi’ni ziyaret eden BBA Murat Öner ve Menajer Bahadır Öner, tüm Alanya’yı boks gecesine davet etti. WBO Uluslararası Boks Gecesi’nde milli boksörler yer alacak. Kadınlar Amatör boks kategorisinde 7 Avrupa 2 dünya şampiyonu olan Gülsüm Tatar, WBC Gençler Dünya Şampiyonu Buğra Öner, WBC Avrasya Altın Kemer TBA Alptuğ Öner, Türk tarihinin en genç profesyonel boksörü Atakan Karlıklı; Rus, Belarus, Gürcüstan, İran, Azerbaycanlı boksörlerle altın kemer için mücadele edecekler. Dev organizasyon 16 ülkeden canlı yayınlanacak. Organizasyon Dinek Mahallesi Alanya Yat Limanı Illusion EventHall’de yapılacak.

BBA Murat Öner, “Selçuklu’nun başkenti Konya’dan başladığımız şampiyonaya kışlık başkent olan Alanya’da devam ediyor. Alanya spor turizmi kenti olduğu için Alanya’ya tercih ettik. Destekleriniz için de şimdiden teşekkür ediyorum” diyerek tüm ilçe halkını geceye davet etti. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81