Başkan Yücel muhtarların taleplerini dinledi

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, merkez mahallelerde göreve gelen muhtarlarla Tevfik Hoca Evi’nde kahvaltıda buluştu. Başkan Yücel, muhtarların soru, sorun ve taleplerini dinleyip, not aldı.

Başkan Yücel muhtarların taleplerini dinledi

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, merkez mahallelerde göreve gelen muhtarlarla Tevfik Hoca Evi’nde kahvaltıda buluştu. Başkan Yücel, muhtarların soru, sorun ve taleplerini dinleyip, not aldı.

18 Kasım 2019 Pazartesi 16:33
Başkan Yücel muhtarların taleplerini dinledi

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından merkez mahallelerde göreve gelen mahalle muhtarlarıyla Tevfik Hoca Evi’nde kahvaltıda buluştu. Başkan Yücel, merkez mahalle muhtarlarıyla görüş alışverişinde bulunarak, devam eden ve ilerleyen süreçte başlayacak yatırımlarla ilgili görüşlerini alıp bilgiler verdi. Başkan Yücel ayrıca, muhtarların sorunlarını dinleyip, taleplerine ilişkin olarak da çözüm önerileri sundu.

MUHTARLARDAN BAŞKAN YÜCEL’E TEŞEKKÜR

Programa katılan merkez mahalle muhtarları Başkan Yücel’e kendilerine gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederek, “Ulaşılabilirlik konusunda bugüne kadar bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadığınız gibi her talebimizi de elinizden geldiğince karşılamaya çalıştınız. Biz mahallelilerimiz adına sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Sizin ne kadar başarılı olduğunuz da seçimlerle orta koyuldu. Alanya sizin gibi bir başkana sahip olduğu için çok şanslı” dediler.

BAŞKAN YÜCEL: “ALANYA’YI HEP BİRLİKTE YÖNETMELİYİZ”

Başkan Yücel, programa katılan tüm muhtarlara teşekkür ederek, “Alanya hepimizin ortak paydası. Ben tümünü siz parçalarını oluşturuyorsunuz. Ben sizlerden ibaretim. Alanya için el ele verip en iyisini en güzelini üretmek zorundayız. Herkes temsil ettiği kişilere yakışır şekilde hareket etmeli ve temsil ettiği kişilerin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalı. Bu anlamda halkın ve mahallenizin ihtiyaçlarını bizlere doğru bir iletişimle aktarın ki bizler de yerel idareciler olarak üzerimize düşeni yapabilelim. Bu anlamda buraya geldiğiniz, vakit ayırdığınız için hepinize teşekkür ederim” dedi. Toplantıda, Alanya Belediyesi’nde görevli birim amirleri de hazır bulunarak, muhtarların talepleriyle ilgili notlar aldılar.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Etem bal 2019-11-19 09:23:57

Ben mahmutlarda oturuyorum sayın top şehirlerarası otobüslerin otogarını iptal edip kendine muhtarlık binası yaptı peki vatandaş ne yapacak nerden inip binecek zaten terminale gitmek külfet denize giremiyoruz kayalardan kırılan kolun hesabı yok k

banner81