BAŞKAN YÜCEL'E ÇİFTE ONAY

MHP Genel Merkezi, 31 Mart 2019 yerel seçimleri öncesinde mevcut Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i yeniden Alanya Belediye Başkan adayı olarak açıkladı.

BAŞKAN YÜCEL'E ÇİFTE ONAY

MHP Genel Merkezi, 31 Mart 2019 yerel seçimleri öncesinde mevcut Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i yeniden Alanya Belediye Başkan adayı olarak açıkladı.

19 Kasım 2018 Pazartesi 22:23
BAŞKAN YÜCEL'E  ÇİFTE ONAY

Başkan Yücel alınan bu kararla ilgili olarak, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin takdirleriyle Belediye Başkanlığı adaylığımız bu mübarek akşamda açıklanmıştır. Sizlerden aldığımız güçle; Hak için, Hizmet için, Alanya’mız için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 

31 Mart 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Alanya’da ilk adayını açıklayan parti MHP oldu.  Dün MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Türkiye genelinde 30 il ve ilçenin belediye başkan adayını açıkladı. Açıklanan listede mevcut Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel 2’nci dönem içinde aday gösterildi.  30 Mart 2014 yılında MHP Alanya Belediye Başkan adayı olarak girdiği seçimi 62 bin oy alarak kazanan ve MHP’ye Alanya’da ilk kez Alanya Belediyesi’ni kazandıran Adem Murat Yücel 31 Mart 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimler öncesinde de Alanya’da açıklanan ilk isim oldu. 
YÜCEL: KAZANAN ALANYA OLACAK

Adaylığı ile ilgili değerlendirme yapan Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin takdirleriyle Belediye Başkanlığı adaylığımız bu mübarek akşamda açıklanmıştır. Türkmen Beyimize teveccühü için şükranlarımı sunuyorum. Sizlerden aldığımız güçle; Hak için, Hizmet için, Alanya’mız için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Ben iyi bir seçim ortamının olacağını düşünüyorum. Hem Ahlaki olarak hem de nezaketli ve seviyeli bir seçim olacağını düşünüyorum. Aday olacak diğer arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Ama biz bu dönemde güzel projeleri çıkarttık. Toplumun beklentilerinin üzerine çıkarak güzel bir mücadele ettik. İyi bir yapılanma ve iyi bir kurumsallaşma ile örnek bir belediye olarak bugüne kadar çalışmalarımızı sürdürdük. Bundan sonraki yönetim anlayışımızda bundan daha iyi olacaktır. İyi bir seçim olacağına da inancım tam. Kazanan Alanya olacak” diye konuştu.
TÜRKDOĞAN: ALANYA’MIZA HAYIRLI OLSUN
MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ise, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin Tensip ve Takdirleriyle 31 Mart 2019'da yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde, MHP Alanya Belediye Başkan Adaylığına Belediye Başkanımız Sayın Adem Murat Yücel yeniden aday gösterilmiştir. Alanya'mıza ve Partimize hayırlı olsun” dedi. – Mert CANTÜRK 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81