Başkan Yücel, merkez mahalle muhtarları ile bir araya geldi

Başkan Yücel, merkez mahalle muhtarları ile bir araya geldi

30 Kasım 2017 Perşembe 21:09
Başkan Yücel, merkez mahalle muhtarları ile bir araya geldi
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, merkez mahalle muhtarları ile bir araya gelerek öneri ve talepleri dinledi.
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, merkez mahalle muhtarları ile akşam yemeğinde bir araya gelerek görüş alıverişinde bulundu. 17 mahalle muhtarının katıldığı toplantıda mahallelerde yapımı devam eden çalışmalar ve yapılacak olan yatırımlar görüşüldü.
MUHTARLARDAN YÜCEL’E HİZMET TEŞEKKÜRÜ
Merkez mahallelere yapılan hizmetler için Başkan Yücel’e teşekkür eden mahalle muhtarları, “Başkanımız ve ekibi gece gündüz demeden her isteğimizi yerine getirdi. Tespit edilerek yerine getirilen hizmetlerin yanısıra şahsen mahallemiz için talep ettiğimiz sorunlarda anında çözüme kavuşturuluyor. Belirli aralıklarla da bir araya gelerek sorunlarımızı direk Başkanımıza aktarıyoruz. Bize zaman ayırarak istişare yapan Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz.’’ dediler.
BAŞKAN YÜCEL, MUHTARLARI TEK TEK DİNLEDİ VE NOT ALDI
Mahalle muhtarlarının tek tek taleplerini dinleyen ve not alan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, taleplerin kısa süre sonra yerine getirileceğini söyledi. Yapılan ve devam eden çalışmalar hakkında muhtarlara detaylı bilgiler veren Başkan Yücel, “Göreve geldiğimiz günden buyana her mahalleye ulaşan geniş bir hizmet ağı oluşturduk. Bu ağımızla en ücra bölgemizden en kalabalık mahallelerimize rahatlıkla ulaşabiliyor ve gerekli hizmeti yerine getirebiliyoruz. Her mahallemiz ve muhtarımız bizim için değerli ve önemli.  Mahallelerimize daha hızlı ve yerinde hizmet yapmak için muhtarlarımız ile sık sık bir araya gelerek talep ve önerileri istişare ediyoruz.” dedi.
 
 
 
Son Güncelleme: 30.11.2017 21:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81