Güçlü Saç Görünümü Paris10'dan

Güçlü Saç Görünümü Paris10'dan

08 Ekim 2017 Pazar 21:25
Güçlü Saç Görünümü Paris10'dan
Paris 10 serum ürünü saçlarınızın ihtiyacı olan bakım ve onarımı hızlı şekilde sağlar. Günlük hayatın stresi, sık boyama ve yüksek ısıda işlem görme, beslenme düzensizlikleri nedeniyle yıpranan saçlara etkili bakım sunacaktır. Dökülme ve bölgesel kelliğe kadar gidebilen saç problemlerinin önüne geçer. Serum formu sayesinde bunu en etkili şekilde gerçekleştirir. Çünkü serum, krem ve jel formlarından daha hücresel düzeyde etki yapacaktır. Bu etki sayesinde yeniden yapılandırıcı gücü de ortaya çıkar. , saçlarınıza beklenen müdahaleyi yaparak ideal sonuçlar almanıza katkıda bulunur.

Paris 10 serumunun uygulanması oldukça kolaydır. Sadece önceden temizlenen saçlara masajla yedirilerek sürülmesi etkili olacaktır. Kirli saçlarda uygulanması alınan sonucun zayıflamasına neden olur. Bunun nedeni saç köklerindeki zararlı ve gereksiz maddelerin serumun iyileştirici gücünü engellemesidir. Temiz saça sürülen ürün daha sonra yedirilmesi için 2 saat kadar bekletilir.  En sonunda da şampuanla temizlik sağlanır. Bir haftada 3 defa bu uygulamanın devam ettirilmesi önerilir.  Paris 10 serumun içeriğine gelince doğal bitkisel özler yönünden epey güçlü şekilde formüle edilmiştir. Piyasada benzerlerinden farklı olmasını da bu yoğun bitkisel bileşenler sağlar:

·         Jojoba yağı

·         Argan yağı

·         Papatya yağı

·         Çam terebentin yağı

·         Isırgan tohumu yağı

·         Turp tohumu yağı

·         Susam yağı

·         Ceviz yağı

·         Badem yağı

·         Hint yağı

·         Zeytinyağı

Bandrolün Önemi

İnternetten satın alınan ürünlerde bandrollü olarak teslimat kritik öneme sahiptir. Çünkü bu, kontrollü şekilde işlemlerin gerçekleştirildiğini gösterir. Yani ürün, üretim aşamasında gereken denetimlerden geçmiş, yasal olarak kabul görmüştür. Hologram da yine bu noktada bir diğer denetim şeklidir. Bunun kontrolünü sağlayarak ürününün gerçek m sahte mi olduğunu anlayabilirsiniz.  Kötü niyetli sitelerin olması ve insanların emeğini sömürmesi bu tür denetimlerin önemini bir kere daha hatırlatmaktadır. Sitemiz üzerinden yapılan alışverişlerinizde güvenle satın alma işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Paris 10 Fiyatı

Paris 10 fiyatına gelince oldukça avantajlı set fiyatlarıyla karşımıza çıkar.  Eğer devamlı kullanım istiyorsanız set almanız önerilir. Tek kullanım yeterli diyorsanız ilk seçenek idealdir.

·         Tek ürün satın almak isteyen müşterilerimiz için 49 lira +10 lira kargo ücreti

·         2 adet Paris 10 serum için 79 lira + ücretsiz kargo

·         3 adet için 99 lira +ücretsiz kargo

·         4 adet için 1 tane Paris 10 serum ürünü bedava ve 139 lira+ ücretsiz kargo + sürpriz hediyeli şekilde satışlar gerçekleştirilmektedir.

Paris 10 serum dermakozmetik firmalarında bulunmaz. Sadece internet üzerinde satışı yapılır. Bunun dışında site üzerinden sipariş vermek isteyen müşterilerimiz form doldurarak ya da danışma hattı üzerinden talepte bulunabilir. Bulabileceğiniz adres sayfasıdır. Kargoyla 3 gün içerisinde ürün gelir ve kapıda ödeme yapılır. Teslim alınırken paket kontrol edilmeli ve yırtık, açılmış, ezilmiş hasarlı paketler alınmamalıdır.

Son Güncelleme: 09.10.2017 21:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81