Zamanoğlu engelleri kaldırdı

Sakine Nesibe Zamanoğlu Özel Eğitim Uygulama Merkezi tarafından 'Engelliler Haftası' nedeniyle düzenlenen etkinlikte öğrenciler tiyatro, skeç ve müzikal gösteriler sunarken, izleyicileri mest ettiler.

Zamanoğlu engelleri kaldırdı

Sakine Nesibe Zamanoğlu Özel Eğitim Uygulama Merkezi tarafından 'Engelliler Haftası' nedeniyle düzenlenen etkinlikte öğrenciler tiyatro, skeç ve müzikal gösteriler sunarken, izleyicileri mest ettiler.

11 Mayıs 2018 Cuma 12:49
Zamanoğlu engelleri kaldırdı

Engelliler Haftası nedeniyle  engellilerin toplum içine karışmasını ve farkındalık sağlamayı amaçlayan Sakine Nesibe Zamanoglu Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencileri tiyatro gösterisi ve müzik dinletisi düzenlendiler.  Okulun tiyatro  salonunda gerçekleşen programa  Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu,  Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Aytemiz Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu öğretmen ve velileri katıldı.  Program 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı  ile başladı. Programın açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Ebru Bezci, "Çocuklarımızın toplum önünde  kendini ifade etmeleri ve kendilerini göstermeleri, bizde varız diyerek sizlerin karşısında gösterilerini sergileyebilmeleri bizler  ve aileleri için çok çok önemlidir. Her çocuğun büyüdüğünde izleyebileceği arşivinde tatlı anılar vardır. Biz tüm öğretmen ve velilerimizle kısaca ekibimizle dedik ki, bizim çocuklarımızın da arşivinde tatlı anıları olsun istedik. Bugün küçük dünyalarında hazırladıkları büyük bir gün sizlerle beraber olmaları sizlerin manevi desteği bizim çocuklarımızın kocaman yüreğinde tatlı güzel bir tebessüme dönüşecek.  Bizi yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkürler  ederim" dedi. Bezci'nin konuşmasının ardından başarılı Türkiye çapında katıldıkları bir çok yarışta dereceye giren öğrencilere Alanya Kaymakamı Harputlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Er ve Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu tarafından madalya ve başarı belgesi verildi. Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ise program sırasında öğrencilere Alanyaspor forması hediye etti.  Daha sonra öğrenciler, tiyatro gösterisi, skeç ve müzikal gösteriler sundu. Özellikle engelli öğrencilerin sunduğu müzikal gösteride duygu dolu anlar yaşandı. Velilerin ve öğretmenlerin alkışları eşliğinde  devam eden programda, öğrencilerin eğitiminde en büyük paya sahip olan öğretmenler sahne alarak işlaret dilinide kullanarak söylenen şarkıya eşlik ettiler. Dans gösterileriyle sona eren programda veliler ve öğretmenler, öğrencileri ayakta alkışlayarak tebrik ettiler. 


Akın BAYCAN

Son Güncelleme: 11.05.2018 13:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81