Öhep yine yeniden Antalya Şampiyonu

Özel Hamdullah Emin Paşa Okulları yine geleneğini bozmadı. Akademik ve spor alanındaki şampiyonlukları ile basın gündeminden düşmeyen ÖHEP yine geleneğini bozmadı.

Öhep yine yeniden Antalya Şampiyonu

Özel Hamdullah Emin Paşa Okulları yine geleneğini bozmadı. Akademik ve spor alanındaki şampiyonlukları ile basın gündeminden düşmeyen ÖHEP yine geleneğini bozmadı.

20 Ocak 2017 Cuma 21:12
Öhep yine yeniden  Antalya Şampiyonu

Antalya'da düzenlenen Okullararası Voleybol müsabakalarında ter döken takımlar arasından şampiyon çıkan bir takım vardı ki zaten şampiyonluğuna alıştığımız bir takımdı.
5 yıldır Alanya ve Antalya Şampiyonu olan ÖHEP Yıldız Erkek Voleybol Takımı yine yeniden adını tarihe yazdırdı ve 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılının Antalya Şampiyonu oldu.
Geçen yıl Türkiye 3. olan ÖHEP Yıldız Erkek Voleybol Takımı bu yıl da Türkiye Şampiyonasında Akdeniz Bölgesinin gururu olmak istiyor. Türkiye Şampiyonası için çalışmalarına hız kesmeden devam eden takım oyuncuları, hedeflerinin Türkiye Şampiyonu olmak olduğunu dile getirdi.
Konuyla ilgili olarak Beden Eğitimi Öğretmeni Bülent Özbay, “Öğrencilerimiz hem TEOG-1 sınavında Alanya birincisi hem voleybol müsabakalarında Alanya ve Antalya birincisi oldu. Yaptıkları iş kolay değil bugün yaşadığımız bu haklı gurur disiplinli çalışmanın bir ürünü.Öğrencilerimiz bizlere aynı anda hem derslerinde hem sporda nasıl başarılı olabileceklerini gösterdiler.Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim.Ayrıca desteklerini hiç esirgemeyen ailelerimize ve okul yönetimimize teşekkür ederim.Bu başarı ÖHEP Ailesinin bütün fertlerinin başarısıdır." dedi.
ÖHEP İlköğretim Kurumları Müdürü İlyas Kızıl ise “Öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve ailelerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu büyük başarılarından dolayıda kutluyorum. Akademik,spor ve sanat alanında alıştığımız başarıların elbetteki devamı gelecektir. Ben bütün ÖHEP Ailesi ekibine güveniyorum. Son derece başarılı geçen birinci dönemin ardından öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz dinlenmeyi hak etti. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyorum." dedi.
Son Güncelleme: 20.01.2017 21:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81