ÖHEP'te SGG Tekstil farkı

ÖHEP'te SGG Tekstil farkı

08 Ağustos 2017 Salı 19:48
ÖHEP'te SGG Tekstil farkı
ÖHEP Okullarının öğrenci kıyafetleri, günümüz modasına, çocuk ve genç ergonomisine uygun olacak şekilde doğal ve kanserojen madde içermeyen kumaşlar ile SGG Tekstil tarafından yeniden tasarlandı.
 
ÖHEP Okulları yöneticileri, velileri, öğrencileri ve SGG Tekstil firma yetkilileri ile yapılan işbirliği sonucunda fonksiyonel ve trent kıyafetler oluşturuldu. ÖHEP Okullarının kurumsal renkleri korunarak yapılan tasarımlar 22 Ağustos’tan itibaren SGG Tekstil yetkilileri tarafından ÖHEP Okulları kıyafet bölümünden satışa sunulacak. SGG Tekstil şirket temsilcisi Mehmet Alkan, “Yaptığımız projelerden kazandığımız deneyimi 5 yıl süre ile ÖHEP Okulları öğrenci ve velileri ile paylaşacağız. Yurt içi ve yurt dışında yaptığımız konsept çalışmaların benzerini Alanya’nın en eski ve hepimizin yakından tanıdığı ÖHEP Okulları için yapmak bizi ayrıca mutlu etmiştir” dedi.
 
Son Güncelleme: 08.08.2017 19:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81