Ekim Obapark açıldı

Alanya’nın en eski kreş işletmecilerinden biri olan Fatma Taşpınar, kendisine ait 2. Anaokulu Şubesini de Oba’da açarak Alanya’ya kazandırdı.

Ekim Obapark açıldı

Alanya’nın en eski kreş işletmecilerinden biri olan Fatma Taşpınar, kendisine ait 2. Anaokulu Şubesini de Oba’da açarak Alanya’ya kazandırdı.

18 Kasım 2018 Pazar 20:39
Ekim Obapark açıldı

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Yardımcısı Fatma Taşpınar’ın sahibi olduğu Ekim Obapark Anaokulu’nun açılışı Cumartesi günü yapılan görkemli bir törenle gerçekleştirildi. Çevreyolu Metro market arkası Oba Mahallesi, Kıvrasılar Sokak’ta faaliyete giren Ekim Obapark açılışına eski Alanya Belediye Başkanı ve Anavatan Partisi Milletvekili Cengiz Aydoğan, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Tunahan Kasapoğlu, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, ALTSO Yönetim Kurulu üyeleri, Meclis üyeleri çok sayıda seçkin davetli ile Ekim Obapark Anaokulu kreş öğrenci velileri katıldı. Açılış töreninde bir konuşma yapan Ekim Obapark Anaokulu sahibin Fatma Taşpınar, öğrencilere eğitim vermekle hem mutlu olduğunu hem de onlardan çok şey öğrendiğini ifade etti. 25 Yıllık deneyimle 2. Şube olarak Alanyalıların karşısına çıkmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen Taşpınar “Müstakil bina görünümüyle çok şirin, otantik, çocuklarımızın bütün gün sıkılmadan okul öncesi eğitim alabilecek bir Anaokulunu Alanya’ya kazandırmanın mutluğunu yaşıyorum. Açılışımıza bizzat gelerek ve çiçek yollayan bütün dostlarıma sonsuz teşekkür ederim’ ’dedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81