CHP gençliğinde görev değişimi

CHP gençliğinde görev değişimi

28 Kasım 2017 Salı 20:30
CHP gençliğinde  görev değişimi
CHP Alanya İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları’nda dün görev değişimi yaşandı. Aday olmayacağını açıklayan mevcut gençlik kolları başkanı Ozan Sayın görevini Çağdaş Erdem’e devir etti. 
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları’nda değişim yaşandı. Daha önce aday olmayacağını açıklayan Gençlik Kolları Başkanı Ozan Sayın’ın yerine Çağdaş Erdem tek liste ile seçime girdi ve oyların tamamını alarak CHP’nin yeni gençlik kolları başkanı oldu. Dün İlçe Teşkilatı’nda saat 12.00’da gerçekleştirilen gençlik kongreye CHP İlçe Başkanı Ali Takavut, CHP’li Meclis üyeleri Erkan Demirci ve Gökhan Sipahioğlu’nun yanı sıra çok sayıda partili katıldı. Saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan genel kurulda sonra divan oluşturuldu. Daha sonra bir konuşma yapan Gençlik Kolları Başkan Adayı Çağdaş Erdem,  "Türkiye'nin ilk partisi olan CHP'de gençlik kolları halkevlerinin kapatılması sonrasında ortaya çıkmıştır. 1954'te gençlik kolları genel merkeze bağlı olarak örgütlenmiştir. İktidarın halkın boğazında sıkılan bir ilmek olduğu bir dönemdeyiz. Bu zorlu süreçte kendimizi anlatmalıyız. Kimsenin cumhuriyeti yıkmasına izin vermeyeceğiz" dedi. Erdem'im konuşmasının ardından gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri partililere tanıtıldı. Üyelerin tanıtılmasından sonra oy kullanma işlemine geçildi. Seçimde Çağdaş Erdem oyların tamamını alarak Gençli Kolları Başkanı seçildi.
İŞTE ERDEM’İN YÖNETİM KURULU ÜYELERİ
Çağdaş Erdem’in yönetim kurulu listesi şu isimlerden oluştu: Tekin Uygur, Öner Çelik, İdris Okyanus, Doğacan Çetiner, Mustafa Nural, Elif Baykara, İhsan Yılmaz, Ceren Yalıner, Çiğdem Deniz Erol, Hafize Demirel, Rafet Tinaztepe, İrem Yerlioğlu, Ali Zavlak, Deniz Cıvdır.” – Mert CANTÜRK 
Son Güncelleme: 28.11.2017 20:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81