Çavuşoğlu Beştepe'de

Çavuşoğlu Beştepe'de

03 Ekim 2017 Salı 20:31
Çavuşoğlu Beştepe'de
Aytemiz Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Kulüpler Birliği Vakfı'nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ziyaretine katıldı. 
 
Aytemiz Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, yönetim kurulu üyesi olduğu Kulüpler Birliği Vakfı'nın dünkü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ziyaretine katıldı. Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşen kabulde, yüzde 45’e çıkarılacak olan stopaj vergisi ile amatör branşlara yapılan yatırımın profesyonel şubelerden vergi olarak düşülmesi konusunu dile getirildi. Erdoğan’ın konunun Bakanlar Kurulu ile görüşülmesini belirtmesi, kulüpleri umutlandırdı. 
Görüşmede ele alınan bir diğer konu da uzun süredir gündemde olan Kulüpler Yasası oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yasanın yılbaşında meclise getirilmesi için talimat verdiği kaydedildi. Toplantıda yabancı sınırı ile hakem konularının ise konuşulmadığı bildirildi.
Son Güncelleme: 03.10.2017 20:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81