EMEL SAYIN ALANYALI HAYRANLARINI BÜYÜLEDİ

Alanya Belediyesi tarafından bu yıl 18.’si düzenlenen Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali’nin 2. akşamında Emel Sayın verdiği muhteşem konserle Alanyalı hayranlarıyla buluştu.

EMEL SAYIN ALANYALI HAYRANLARINI BÜYÜLEDİ

Alanya Belediyesi tarafından bu yıl 18.’si düzenlenen Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali’nin 2. akşamında Emel Sayın verdiği muhteşem konserle Alanyalı hayranlarıyla buluştu.

27 Haziran 2018 Çarşamba 13:34
EMEL SAYIN ALANYALI HAYRANLARINI BÜYÜLEDİ

Alanya’da ünlüler geçidi devam ediyor. 18. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenen konserlerde Mustafa Ceceli’nin ardından Emel Sayın sahne aldı. Festival kapsamında sahne etkinlikleri saat 20.30’da DJ Funky C performansıyla başladı. Yaklaşık 1,5 saat mikser başında kalan ünlü DJ konsere katılan binlerce vatandaşı çaldığı hareketli parçalarla coşturdu. Emel Sayın hayranı yaklaşık 15 bin vatandaş, konseri dinlemek için alanı hınca hınç doldururken Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ünlü sanatçıyı; “Güzelliğinizle bir kez daha bizleri büyülediniz. Adeta şarap gibisiniz. Yıllar geçtikçe daha da güzelleşiyorsunuz.” diyerek karşıladı.

SAYIN: “DİLERİM BU FESTİVAL SONSUZA KADAR DEVAM EDER”

Sahne öncesinde gazetecilere röportaj veren Emel Sayın, Alanya’yı çok beğendiğini belirterek, “Alanya çok güzel bunu samimiyetle söylüyorum. Çok eskiden gelmiştim ama şimdiki haliyle daha güzel geldi bana. Sempatik, bakımlı, tertemiz bir şehir.  Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali’ne katılmak çok güzel ve benim için çok gurur verici. Diliyorum ki çok uzun zaman ve uzun seneler sürsün bu festival, sonsuza kadar devam etsin. Bu davet için de sayın Belediye Başkanı Adem beye ve Alanya halkına çok teşekkür ediyorum.” dedi.

“BAŞROLDE EMEL SAYIN”

Basın röportajının ardından festivalin sunuculuğunu yapan Radyo D’nin sevilen programcısı ‘Sarı Şeker’ olarak bilinen Sema Eryiğit Emek’in, ‘Başrolde Emel Sayın’ anonsuyla sunmasının ardından seyircilerin alkış seliyle birlikte Emel Sayın sahneye çıktı. Üzerinde turkuaz rengi gümüş taşlarla süslenmiş şık elbisesiyle sahneye çıkan Sayın, konserine ünlü şarkısı ‘Yalancı Yarim’ ile başladı. Sayın, konserinde kendinin de rol aldığı filmler başta olmak üzere Yeşilçam’da seyirciyle buluşan şarkılarını seslendirdi.

BAŞKAN YÜCEL EMEL SAYIN’A MUZ LİFİNDEN YAPILAN TAÇ TAKTI

Muhteşem şarkılarıyla Alanyalı hayranlarına unutulmaz bir festival akşamı yaşatan Emel Sayın’a Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel sahneye gelerek Muz Lifi’nden yapılan taç taktı. Daha sonra Başkan Yücel, ünlü sanatçıya mavi boncuk takarken Sayın’a üzerine portresi işlenen su kabağı da hediye etti.

ALANYA MUZ DALI VERİLDİ

Ayrıca Başkan Yücel, Alanya muzunu çok seven Emel Sayın’a muz dalı hediye ederek verdiği muhteşem konser için kendisine teşekkür plaketi takdim etti. Emel Sayın ise bu jestlere hayran kaldığını söyleyerek Başkan Yücel’e teşekkür etti.

SAYIN’A NAZAR BONCUKLU ANLAMLI HEDİYE

Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile birlikte sahneye gelen Alanya Belediyesi Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi müdavimlerinden down sendromlu Duygu Marangoz, engelli bireyler tarafından yapılan ve filografi sanatı ile oluşturulan nazar boncuğu işlemeli tabloyu Emel Sayın’a hediye etti. Duygu’ya teşekkür eden Sayın, Başkan Yücel, Sarı Şeker Sema, Duygu ve konseri izleyen binlerce vatandaşla selfie (öz çekim) yaptı.

KAPANIŞ GECESİNDE EBRU GÜNDEŞ SAHNE ALACAK

Alanya Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu 18. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali’nin kapanış gecesinde Dj Haluk Sarıtaş performansının ardından saat 22.00’da ünlü sanatçı Ebru Gündeş sahne alacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81