Başsavcı Yasin Emre gazetecileri ağırladı

Başsavcı Yasin Emre gazetecileri ağırladı

06 Aralık 2017 Çarşamba 21:11
Başsavcı Yasin Emre  gazetecileri ağırladı
 
Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre ile Alanya 1. Ağır Ceza Mahkemesi ve Alanya Adalet Komisyonu Başkanı Aydın Çolak gazetecilerle buluştular
 
ALANYA Adliye Sarayı Hakim-Savcı Yemekhanesi'nde gerçekleşen öğle yemeğine Başsavcı Emre ve Adalet Komisyonu Başkanı Çolak'ın yanı sıra AGC Başkanı Mehmet Ali Dim, AGC yönetim kurulu üyeleri, Alanya Televizyonu (ATV) Yönetim Kurulu Başkanı Servet Sipahioğlu, Haber Alanya Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Zamanoğlu, Alanya Postası Gazetesi sahipleri Hilmi Karagöz ve Mehmet Ali Gürses, Kanal A Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Gaye Coşkun Aygen ve gazeteciler katıldı.
BAŞSAVCIDAN AGC'YE TEŞEKKÜR 
Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre, ülkemizin kritik bir dönemden geçtiğini belirterek "Milli birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gereken bir dönemdeyiz. Alanya medyası, milli birlik ve beraberlik anlamında örnek oldu. AGC yönetimi bunu başarmış, kendilerine teşekkür ediyorum. Alanya medyası, üzerine düşen görevleri başarıyla yerine getiriyor. Bundan sonraki çalışmalarımızda da destek vereceğinizden eminiz. Ülkemize sahip çıkmamız gereken bu dönemde, siyasi görüşler bir kenara bırakılmalı ve ülkemizin birliği, dirliği için el ele vermeliyiz" dedi. 
'ALANYA'YA HUZUR HAKİM' 
Mehmet Ali Dim ise, Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre'nin göreve geldiği günden bu yana yaptığı çalışmalarla Alanya'da huzuru hakim kıldığını belirterek "Halkımızın huzuru açısından adliyemize düşen çok önemli görevleri ifa eden, gazetecilere mesleki çalışmalarında her zaman yardımcı olan Başsavcımız Sayın Yasin Emre'ye biz de teşekkür ediyoruz. Alanya medyası olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye devam edeceğiz" dedi.
 
Son Güncelleme: 06.12.2017 21:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81