Başkan Yücel, çiftlerin en özel gününe şahitlik etti

Başkan Yücel, çiftlerin en özel gününe şahitlik etti

08 Temmuz 2017 Cumartesi 02:45
Başkan Yücel, çiftlerin en  özel gününe şahitlik etti
Evlilik günlerini özel bir günle taçlandırmak isteyen çiftler, 07.07.2017 tarihinde evlenmek için sıraya girdi. Bu anlamlı günde Alanya’da toplam 31 çiftin nikâhı kıyıldı. Genç çiftleri bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, çiftlerin nikâh şahitliğini yaptı.
 
05.05.2015, 06.06.2016’da olduğu gibi bu yıl da 07.07.2017 tarihinde evlenmek isteyen çiftler Alanya Belediyesi Nikah Salonu’nda sıraya girdi. 3’ü yabancı 31 çift nikahlarını kıydırmak için Alanya Belediyesi’nin Merkez, Mahmutlar ve Payallar mahallelerindeki nikah dairelerine başvurdu. Ülkenin dört bir yanında nikâh tarihi olarak tercih edilen 07.07.2017’de çiftlerin, nikâh şahitliğini yapan Başkan Yücel, genç çiftlere mutluluklar diledi.
YÜCEL: “BU ÖZEL GÜNE ŞAHİTLİK ETMEK MUTLULUK VERİCİ”
Günün ilk evlenen gelin ve damadı Teslime Maltaş ve Mehmet Karaca çiftinin nikâh şahitliğini yapan Başkan Yücel, evlilik cüzdanını geline vererek genç çifte mutluluklar diledi. Nikâh töreninin ardından evlenen çiftlere Türk Bayrağı ve Kur’an-ı Kerim hediye eden Başkan Yücel; “Bu özel günde hayatlarını birleştiren çiftlerimize, birlikte adım atmış oldukları yolda sevgi ve saygının daim olduğu huzurlu bir aile yuvası diliyorum.  Sadece bu özel günde değil; her zaman büyük, küçük, genç, yaşlı demeden herkes yaşamını sevgi üzerine kurmalıdır. Bu günü önemli sayan tüm çiftlere hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.
Son Güncelleme: 08.07.2017 02:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81