Başarının adı Özgün Kardelen

Başarının adı Özgün Kardelen

17 Ekim 2017 Salı 21:30
Başarının adı Özgün Kardelen
 
Özel bireylerle yaptığı başarılı çalışmalarla ilçemizin adını yurtiçinde ve yurt dışında başarı ile temsil eden Özgün Kardelen Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi yeni başarılara imza attı.
 
Özel Olimpiyatlar Türkiye’nin Pamukkale Üniversitesi işbirliği ile 11-13 Ekim 2017 tarihlerinde Denizli’de düzenlediği ve binden fazla sporcunun katıldığı Ulusal Oyunlara Alanya damgasını vurdu.
Yüzme, atletizm ve bocce branşlarında 9 sporcu ile şampiyonaya katılan temsilcimiz toplamda 15 madalya alarak sadece gönüllerin değil kürsülerinde şampiyonları oldular.
Yüzme de 3 birincilik, 2 ikincilik ve 3 üçüncülük
Atletizm de 1 birincilik 1 ikincilik ve 2 üçüncülük
Bocce de 3 üçüncülük 
Şampiyona hakkında açıklamalarda bulunan Özgün Kardelen Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi kurucusu Feridun ÖZDEŞ “ Bir organizasyonu da Alanyamıza ve kurumumuza yakışan başarılı bir sonuçla tamamladık. Yıllardır sabırla, inatla devam ettirdiğimiz spor çalışmalarımız meyvelerini topluyoruz. Amaç sadece madalya kazanmak değil. Bizim için madalya sadece ödül. Asıl kazandığımız özgüven, gurur, başarabilme hissi, toplumsal uyum ve sosyal becerilerin kazanılması. Büyük ve tecrübeli bir ekibiz. Sporcularımız başarısında antrenörlerimizin, özel eğitimcilerimiz ve tüm Özgün Kardelen ailesinin emekleri var. Her zaman bizleri destekleyen Alanya Gençlik Spor Müdürümüz Sayın Erdal Tamrak ve Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur’a teşekkür ediyorum. Başarılarımız inşallah artarak devam edecektir.”
 
 
Son Güncelleme: 17.10.2017 21:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81