AYNI STANDART

AYNI STANDART

23 Ağustos 2017 Çarşamba 21:24
AYNI STANDART
Batı yaylalarında yol düzenleme, altyapı ve asfalt çalışması devam ederken Alanya Belediye Başkan Yarımcısı Adem Er ve Fen İşleri ekipleri bölgede devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Vatandaşlar bölgeye verdiği hizmetten dolayı Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve ekibine teşekkür ettiler. Er ise, merkez ve kırsalda hizmetin aynı stdandartta olduğuna dikkat çekti. 
 
ADEM ER'DEN DENETİMLERE DEVAM
Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Adem Er, biten çalışmalar ile devam eden yatırımları yerinde görmek için dağ taş demeden incelemelerine devam ediyor. Eğrigöl, Avsallar, Payallar ve Saburlar Yaylası’nda çalışmaları inceleyen Başkan Yardımcısı Adem Er ve ekibine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Alanya Belediyesi'nin yaylalarda hizmetin tarihini yazdığını söyleyen yayla halkı şunları söyledi; "Yaylalarımızın yolu bozuk ve tozlu olduğundan ilgi azdı. Şimdi ise asfalt yapıldığına inanmıyorlar. Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel ve ekibinden Allah razı olsun, yaylalarımızın çehresi değişti." 
'HALKIN DESTEĞİYLE HİZMET GİDİYOR' 
Alanya'nın tüm mahallelerine aynı konforu sağlamak için çalıştıklarını ifade eden Başkan Yardımcısı Adem Er, “Başkan Yücel seçimden önce de her yerde aynı standardı vatandaşa yaşatacağını taahhüt etmişti. Biz de imkânlarımızı en iyi şekilde ve en verimli bir şekilde değerlendirip bu hizmetleri kırsala da aktarmaya çalışıyoruz. Bütün bunlar Alanya Belediyesi'nin tüm imkanları yine Alanya halkının desteğiyle oluyor. Asıl bizler verilen destek için Alanya halkına teşekkür ederiz" dedi.
Son Güncelleme: 23.08.2017 21:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81