Seyir halindeki tırda samanlar tutuştu

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, seyir halindeki bir tırın dorsesindeki samanlar tutuştu.

Seyir halindeki tırda samanlar tutuştu

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, seyir halindeki bir tırın dorsesindeki samanlar tutuştu.

30 Temmuz 2020 Perşembe 11:14
Seyir halindeki tırda samanlar tutuştu

Edinilen bilgiye göre, Çanakkale ile İzmir’i birbirine bağlayan E-87 karayolunun Ayvalık sınırları içerisindeki Altınova Mahallesi’nde yolda seyreden saman yüklü bir tır alevler arasında kaldı. 45 AHH 296 plakalı aracın sürücüsü dikiz aynasından dorsedeki samanların tutuştuğunu fark edince yerleşim yerinden uzakta yolun kenarında durdu. Hemen tırın çekicisini dorsesinden ayırdı ve itfaiyeye haber verdi. Olay yerine kısa sürede ulaşan Balıkesir Büyükiehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı Ayvalık İtfaiye Grup Amirliği ekibi, bünyesindeki 4 arasöz ile yangına müdahale etti. Tırın kasasında maddi hasar oluşurken, itfaiye ekipleri alevleri söndürebilmek için saatlerce çaba gösterdi.

Tırın şoförü Ertan Akçalı yurt dışından Edirne’ye geldiğini, Edirne’den de yüklediği samanı İzmir’in Bayıdnır ilçesine götürürken bu durumla karşılaştığını anlatarak, “Kazan Sitesi mevkiinde aracımın kasasından dumanlar ve alevler yükseldiğini fark ettim. Oradaki evlere zarar vermemek için biraz daha ilerledim ve yol kenarına çektim. İtfaiyeye haber verdim” dedi.

Son Güncelleme: 30.07.2020 11:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81