Kaçağa göz açtırılmıyor

Alanya'da bir işyerine düzenlenen baskında 1592 adet gümrük kaçağı kol saati ve 144 adet sahte güneş gözlüğü ele geçirildi.

Kaçağa göz açtırılmıyor

Alanya'da bir işyerine düzenlenen baskında 1592 adet gümrük kaçağı kol saati ve 144 adet sahte güneş gözlüğü ele geçirildi.

12 Ekim 2016 Çarşamba 22:09
Kaçağa göz açtırılmıyor
Alanya'da bir işyerine düzenlenen baskında 1592 adet gümrük kaçağı kol saati ve 144 adet sahte güneş gözlüğü ele geçirildi. Baskınla ilgili Alanya Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, "İlçemizde haksız kazanç sağlamak amacıyla ‘Kaçak Gözlük ve Saat’ ticareti yapan şahıs ve organizasyonların deşifresine yönelik olarak Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekiplerince ilçemizde bulunan bir iş yerine operasyon düzenlenmiş, yapılan aramalarda; muhtelif markalarda toplam 1592 adet gümrük kaçağı kol saati ve 144 adet gümrük kaçağı güneş gözlüğü ele geçirilmiş ve ilgili arama ve el koyma kararına istinaden el konulmuştur. Şahıs hakkında 5607 SKM suçu kapsamında adli işlem başlatılmış olup şahısla ilgili işlemler halen devam ediyor. İlçemizde halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması, haksız kazanç sağlayan suç organizasyonlarına karşı yürütülen çalışmalara aralıksız ve kararlı bir şekilde devam edilecek” dendi.

Mehmet AL
Son Güncelleme: 12.10.2016 22:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81