ALTSO'dan İran daveti

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye-İran Tarımsal İş Forumu'na katılmak isteyen üyelerin odayla iletşime geçmesini istedi.

ALTSO'dan İran daveti

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye-İran Tarımsal İş Forumu'na katılmak isteyen üyelerin odayla iletşime geçmesini istedi.

20 Ekim 2016 Perşembe 00:37
ALTSO'dan İran daveti
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye-İran Tarımsal İş Forumu'na katılmak isteyen üyelerin odayla iletşime geçmesini istedi. Konuyla ilgili ALTSo'dan yapılan açıklama şöyle: 25 Ekim 2016 Salı günü TOBB Başkanlık Kabul Salonu'nda  Türkiye- İran Tarımsal İş Forumu'nun gerçekleşeceği ve arzu eden firmalarımızın, katılımcı İranlı firmalarla ikili görüşmeler gerçekleştirebileceği bildirildi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden odamıza ulaşan 18.10.2016 tarih ve 411/19514 sayılı yazıda, T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı işbirliğinde, iki ülkenin Tarım Bakanları ve Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’ nun iştirakleriyle 25 Ekim 2016 Salı günü TOBB Başkanlık Kabul Salonu'nda  Türkiye- İran Tarımsal İş Forumu'nun gerçekleşeceği ve arzu eden firmalarımızın, katılımcı İranlı firmalarla ikili görüşmeler gerçekleştirebileceği bildirilmiştir. Etkinliğin programı ve İran’dan katılım sağlaması beklenen işadamlarının mevcut listeleri ekte ve Birliğin web sitesinin (www.tobb.org.tr) “Hizmetler/Uluslararası İş İmkanları- Ülke Duyuruları-İran” bölümünde yer almaktadır. Listeye yeni isimler eklenmesi olasılığına karşın program ve liste düzenli olarak güncellenecektir.
Bu çerçevede, ikili görüşme gerçekleştirmek isteyen firmalarımızın, görüşme gerçekleştirmek istedikleri İranlı firmayı ekte ve web sitesinde yer alan listeden belirtip, katılım formunu eksiksiz bir şekilde doldurarak, en geç 24 Ekim 2016 Pazartesi günü mesai bitimine kadar TOBB’a e-posta yoluyla, [email protected]  adresine iletilmeleri gerekmektedir. Tüm üyelerimize önemle duyurulur.
Son Güncelleme: 20.10.2016 00:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81