ALKÜ Kitap Fuarı için bisikletle turladılar

ALKÜ Kitap Fuarı için bisikletle turladılar

22 Ekim 2017 Pazar 19:53
ALKÜ Kitap Fuarı için  bisikletle turladılar
ALKÜ'de yapılacak olan 1. Kitap Fuarı tanıtımı için öğrenciler Alanya'yı bisikletle turladılar. 
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ), 1. Kitap Fuarı 22-25 Ekim 2017 tarihleri arasında Alanya Kültür Merkezi ve ALKÜ Kestel Yerleşkesi’nde düzenlenen etkinliklerle başladı. Konferans ve imza günleri programlarıyla devam edecek olan ALKÜ 1. Kitap Fuarı’nın açılışı Pazar günü saat 11.00 açılışı yapıldı. Alanya'da ilk olan bu etkinliğinde kitapseverler hem kitapları görme ve alma fırsatı bulacak hem de sevdikleri yazarlarla buluşup kitaplarını imzalatabilecek, konferanslara katılabilecek. 
Bu güzel organizasyon öncesi bir grup öğrenci hazırlatılan ALKÜ Kitap Fuarı tişörtlerini giyerek Alanya'da bisikletle turladılar. Fuarın tanıtımı için yapılan etkinlikte öğrenciler Kestel'den Elikesik bölgesine kadar tüm Alanya'yı dolaştılar. Vatandaşların alkışlarla destek verdiği öğrenciler bisikletleri ile muhteşem bir tanıtıma imza atmış oldular.  Alanya İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün destek verdiği tanıtım da emniyet güçleri de bisikletli öğrencilere eşlik ettiler ve trafikte güvenliklerini sağladılar.
Son Güncelleme: 22.10.2017 19:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81