Özel öğrencilerden kartpostallı moral

Alanya’da eğitim gören engelli öğrenciler, Doğu ve Güneydoğu'da terörle mücadele eden asker ve polislere gönderdikleri yeni yıl tebrik kartları ile destek verdi.

Özel öğrencilerden kartpostallı moral

Alanya’da eğitim gören engelli öğrenciler, Doğu ve Güneydoğu'da terörle mücadele eden asker ve polislere gönderdikleri yeni yıl tebrik kartları ile destek verdi.

26 Aralık 2016 Pazartesi 19:31
Özel öğrencilerden kartpostallı moral

Alanya Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi’nde eğitim gören öğrencilerin Aralık değer eğitimi kapsamında “Sevgi ve Barış” konusunu işlemek, farkındalık oluşturmak için ve Türkiye’de son günlerde yaşanan şehit haberlerine karşı askerlere moral olabilmek amacıyla Doğu bölgesinde görev yapan askerlere yılbaşı kartpostalları hazırladılar.  Öğrencilerin kendi duygu ve düşünlerini yansıttığı kartpostalları Doğu illerde görev yapan polis ve askerler adına postaneden Emniyet Genel müdürlüğü ve Genel Kurmay başkanlığına gönderdiler.
Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, polis ve askerler için hazırladıkları yılbaşı kartpostalları projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.  Alanya Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi (Okulu) olarak,  Aralık ayı değerler eğitimi kapsamında konumuz olan “Sevgi ve Barış” konusunu işlemek adına polisimize ve askerimize moral vermek amaçlı kartpostalları hazırladıkları kaydeden Müdür Er,  öğrencilerimiz hissettikleri duygularını ve düşüncelerini yazdırıp yılbaşı kartpostalı olarak gönderme fikri ortaya çıktı” dedi.
“Vatanını seven,  nesiller yetiştirebilmek için var gücümüzle mücadele ediyoruz”    
Öğrencilerin kendi iç dünyalarında hissetmiş olduğu duygu ve düşüncelerini asker ve polis ağabeylerine kartpostala yazdıklarını söyleyen Er,” Hudutlarda bizler için gecesini gündüzüne katıp, vatanımızın birlik ve beraberliği için mücadele eden asker ve polislerimize bir nebze olsun moral vermek istedik.  Öğrencilerimizin hazırlamış oldukları kartpostalları Emniyet Genel müdürlüğümüz ve Genel Kurmay başkanlığımıza gönderiyoruz.  Umarım onlar için bir mutluluk kaynağı olur. Biz eğitim camiası olarak geleceğe yönelik vatanını ve milletini seven,  nesiller yetiştirebilmek için var gücümüzle mücadele ediyoruz.  Bu çocuklarımız özel çocuklar duygu ve düşünlerini paylaşmak istediler. Onlar içinde bir farkındalık oluştu. Umarız, çocuklarımız yapmış olduğu bu etkinlik asker ve polis ağabeyleri tarafından mutlulukla karşılanır” diye konuştu.
Son Güncelleme: 26.12.2016 20:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81