My Bodrum Döner Alanya’da

Grand Harman Fırın tarafından hayata geçirilen organik sebzeli döner My Bodrum’da vatandaşlarla buluştu.

My Bodrum Döner Alanya’da

Grand Harman Fırın tarafından hayata geçirilen organik sebzeli döner My Bodrum’da vatandaşlarla buluştu.

14 Mayıs 2018 Pazartesi 20:55
My Bodrum Döner Alanya’da

Organik sebzeli dönere vatandaşlar ilk günden yoğun ilgi gösterdi. Organik sebzeli dönerle ilgili bilgi veren My Bodrum Yetkilisi Mehmet Bakırcı, Alanya’da ilk olan organik sebzeli tavuk dönerin yüzde 100 buttan hazırlandığını söyledi. Bakırcı, “Organik sebzeli tavuk döner tamamen organik. 21 çeşit yurt dışından gelen baharatlarla katkı sağlanıyor. İçinde patatesten bezelyeye kadar 7 çeşit sebze menümüz var. Helal sertifikamız bulunuyor. Özel soslarımız mevcut. Herkesin bu tadı denemesini tavsiye ediyorum” dedi. 
“EN BÜYÜK ÖZELLİĞİ SAĞLIKLI OLMASI”

Grand Harman İşletme Müdürü Necati Şatana da, “Ailemizin sahip olduğu Grand Harman Fırın olarak yıllardır Alanya’da hizmet veriyoruz. Özellikle sağlıklı ve kaliteli ürünler konusunda çok hassastık. Bu nedenle Almanya’da bulunan ve şu anda da Türkiye’de fabrikasını açan bir firmadan hem organik yüzde 100 but döner hem de helal kesim ürünümüzü My Bodrum adı altında sunmuş bulunuyoruz. Bu ürünümüzün en büyük özelliği sağlıklı, organik olması. Çünkü Grand Harman’ın özelliği sağlıklı ürünler sunması. Biz burayı sağlık durağı olarak görüyorduk. Bu ürünü sağlık manasında Alanya’ya kazandırdığımız için mutluyuz. Firmanın sahibi Ahmet Fidancı’ya teşekkür ediyorum. Organik tavuk dönerin mimarı Mehmet Bakırcı’ya da teşekkür ediyorum. Alanya’ya hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu. – Magazin Servisi 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81