Federasyon Başkanı 'Kapalı Pazar' istedi

Türkiye Pazarcılar Federasyonu Başkanı Ali Karaca, Alanya Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit ile birlikte Cuma Pazarı'nda esnafın nabzını yokladı.

Federasyon Başkanı 'Kapalı Pazar' istedi

Türkiye Pazarcılar Federasyonu Başkanı Ali Karaca, Alanya Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit ile birlikte Cuma Pazarı'nda esnafın nabzını yokladı.

14 Ekim 2016 Cuma 22:45
Federasyon Başkanı 'Kapalı Pazar' istedi
Türkiye Pazarcılar Federasyonu Başkanı Ali Karaca, Alanya Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit ile birlikte Cuma Pazarı'nda esnafın nabzını yokladı. Esnaflarla sohbet edip taleplerini de dinleyen Karaca, kendisini Alanya'nın yerlisi gibi hissettiğini belirterek “Alanya'yı çok seviyorum. Ayrıca Alanya Pazarcılar Odası Başkanımız Hasan Yiğit'i de çok seviyorum. Çok güzel çalışmalar yapıyor. Odanın borcunu bitirdi. Odamızı hak ettiği yere getirdi. Bizde bu konuda üzerimize düşeni yaptık. Zaten bu konuda Alanya'ya geçtiğimiz aylarda geldiğimde söz vermiştim. Odanın federasyona olan geçmişe yönelik tüm borçlarını sildik. Şuanda da ayrıca Türkiye'nin 620 ilçe ve 81 ilin pazarcılar odası başkanlarını Türkler Mahallesi'nde bir otelde konaklatıyoruz. Burada hem Alanya'nın başarısını görmelerini sağlıyoruz, hemde Alanya'mızın tanıtımını yapıyoruz" dedi.
'ADEM BAŞKAN KAPALI PAZAR YERİ YAPAR'
Açıklamasına devam eden Karaca şunları söyledi: "Ben 25-30 yıl öncede Alanya'ya gelip giderdim. Alanya pazarı bıraktığımız gibi devam ediyor. Burada tek bir eksiklik var İnşallah Adem Başkanımızda onu yerine getirecek. Çünkü Alanya'mızda modern bir kapalı pazar yerine ihtiyaç var. Çünkü Türkiye'nin her yerinde artık bu tip pazar yerleri yapılıyor. İnşallah böyle bir pazar yerini yapmak Adem Başkanımıza da yakışır inşallah da yapar." Karaca, "Turizm sektöründe sıkıntı yaşansada pazar esnafının işlerinin iyi olduğunu söyledi. Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit'te, Federasyon Başkanı Karaca'ya teşekkür etti. - Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 14.10.2016 22:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81