Demir: Sözlerim çarpıtıldı

Alanya Esnaf ve Sanatlar Odası Başkanı Nuri Demir, ekmek zammı ile ilgili yaptığı açıklamaların bazı çevreler tarafından çarpıtılarak kamuoyuna lanse edildiğini açıkladı.

Demir: Sözlerim çarpıtıldı

Alanya Esnaf ve Sanatlar Odası Başkanı Nuri Demir, ekmek zammı ile ilgili yaptığı açıklamaların bazı çevreler tarafından çarpıtılarak kamuoyuna lanse edildiğini açıkladı.

05 Ekim 2018 Cuma 21:10
Demir: Sözlerim çarpıtıldı

Bu konunun kendisini son derece üzdüğünü belirten Demir yayınladığı basın açıklamasında şunlara yer verdi: "Geçtiğimiz günlerde fırıncı esnafımız ile beraber odamızda yapmış olduğumuz basın açıklamasının ardından bazı basın kuruluşlarında şahsıma yönelik 'halkı tehdit etti' ,'halka küflü ekmek yiyin' dedi ve 'çöpten ekmek yeriz' şeklinde kullanılan ifadelere çok üzüldüğümü belirtmek isterim. Şahsım 5 senedir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı yapmakta olup yaklaşık 50 senelikte esnafım. Açıklamamda dikkat ederseniz her şeye zam geldiğini ve Tarım Bakanlığı, Ticaret İl Başkanlığının gerekeni yapması gerektiğini, esnafımızın zor durumda olduğunu belirtmiştim. Zaten esnaf odası olarak bizlerin kendi başımıza zam yapma gibi bir imkanımız olmadığı bilincindeyiz. Konuşmamda benim yanlış anlaşıldığım konu ise 'halka küflü ekmek yeriz' ve 'çöpten ekmek toplarız' şeklindeki cümleleri istem dışı söyledim. Ancak bu cümleler çarpıtılarak farklı şekilde lansedilmiştir. Dünyanın bir çok ülkesinde insanların bir lokma ekmeğe muhtaç olduğu şu zamanda bizlerin yediğimiz bir lokma ekmeğin kıymetini bilmemiz gerektiğini ve halimize şükür etmemiz gerektiğini ifade etmek istemiştim. Fakat bu konunun farklı şekilde anlaşılması beni derinden üzmüş olup bu konu ile ilgili halkımızın yanlış anlamasından dolayı tüm halkımızdan özür diler yapılan yanlış anlaşılmanın bir an önce açıklığa kavuşmasını temenni ederim."
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81