Çavuşoğlu okuduğu okulu ziyaret etti

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bir dizi ziyaretlerde bulunmak için geldiği Alanya'da adına açılan Mevlüt Çavuşoğlu Spor Lisesini eşi Hülya Çavuşoğlu ile ziyaret etti.

Çavuşoğlu okuduğu okulu ziyaret etti

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bir dizi ziyaretlerde bulunmak için geldiği Alanya'da adına açılan Mevlüt Çavuşoğlu Spor Lisesini eşi Hülya Çavuşoğlu ile ziyaret etti.

06 Nisan 2018 Cuma 22:16
Çavuşoğlu okuduğu okulu ziyaret etti

Bakan Çavuşoğlu'nu burada Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre, Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı, Jandarma Komutanı Serkan Akbaba, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, ile çok sayıda partili karşıladı. Burada öğrenci ve öğretmenler tarafından karşılanan Bakan Çavuşoğlu için öğrencilerden oluşan bir müzik grubu tarafından "Gesi Bağları" türküsü söylendi.
ÇAVUŞOĞLU ZEYTİN FİDANI DİKTİ
Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er ve Okul Müdürü Taner Yıldırım’ın plaket ve hediye takdimlerinin ardından Bakan Çavuşoğlu, okulun spor salonuna yöneldi. Burada voleybol ve basketbol oynayan Bakan Çavuşoğlu, öğrencilerden büyük alkış topladı. Türkler Mahallesi’nde adına açılan okulun bahçesinde öğrencilerle Afrin'e yönelik yapılan "Zeytindalı Hareketatı" anısına eşiyle zeytin fidanı diken Bakan Çavuşoğlu, fidanın ilk can suyunu vererek "Kahramanlarımıza selam olsun" dedi. Ardından Türkler İMKB Sosyal Bilimler Lisesi'ne geçen Bakan Çavuşoğlu burada öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. 

EŞİNE OKUDUĞU SINIFI GÖSTERDİ
Çavuşoğlu daha sonra okuduğu Türkler Aynur Hasan Sipahioğlu İlkokulu-Ortaokulu'nu gitti. Okuduğu sınıfa giren Çavuşoğlu eşine "Burası iki sınıftı. 4 ve 5. buradaydı. Bu sınıfın bir bölümü de birinci sınıftı. 2 ve 3. sınıf da yan odadaydı." dedi. Çavuşoğlu, ilkokul 3. sınıftayken matematik dersinde üst sınıflara tahtaya kalkarak ders verdiğini de sözlerine ekledi. Bakan Çavuşoğlu okul çıkışında ise önce eşi sonra da ağabeyi Ahmet Çavuşoğlu ve Hasan Çavuşoğlu ile hatıra fotoğrafı çektirdi. 
ANNESİNİ MEZARINI ZİYARET ETTİ 
Bakan Çavuşoğlu, Türkler Mezarlığı'na da uğrayarak merhume annesi Fatma Çavuşoğlu'nun mezarında dua etti. Ardından Cuma Namazını Yeni Camii'de vatandaşlarla birlikte kılan Bakan Çavuşoğlu, Alanyaspor Store'nin açılışını gerçekleştirdi. – Mert CANTÜRK 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81