Büyükhasbahçe'ye büyük yol projesi

Alanya Belediyesi 2017 yılı yatırım programı çerçevesinde kentin birçok mahallesinde yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

Büyükhasbahçe'ye büyük yol projesi

Alanya Belediyesi 2017 yılı yatırım programı çerçevesinde kentin birçok mahallesinde yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

08 Şubat 2017 Çarşamba 20:55
Büyükhasbahçe'ye  büyük yol projesi
Kuzey Mahalleleri’nde yıllardır açılmayan imar yollarını bir bir hizmete sunan Alanya Belediyesi, Büyükhasbahçe Mahallesi’nde 15 metrelik imar yolunda çalışmalarını hızlandırdı.

Cikcilli, Mamadı, Büyükhasbahçe, Küçükhasbahçe ve Koçlar Sokak istikametinde Sevimler Cam önünden Çevre Yolu’na bağlantısı yapılacak olan 15 metre genişliğindeki imar yolu ile bölgenin yıllardır çözülmeyen yol sorunu çözülmüş olacak.
YÜCEL,”BÖLGEYİ AYAĞA KALDIRACAK”
Güney cephesinin güçlü istinat duvarı ile desteklendiği yol projesinde, dolgu ve hafriyat aşamasına gelindiğini ifade eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ”Bölgenin coğrafi durumu nedeni ile çok zorlu ve maliyetli bir çalışma yapıyoruz. Ama açacağımız imar yolu bölgeyi tabir yerindeyse ayağa kaldıracak. Aynı zamanda Küçükhasbahçe Yayla Yolu’ndan Mamadı üzerinden Doğu Mahallerine de transit geçişlerle araç trafiği açısından büyük bir rahatlama sağlayacak. Çalışmaların bir an önce tamamlanması için azami gayret gösteriyoruz. Bölge halkına şimdiden hayırlı olmasını diliyorum ” dedi.
Son Güncelleme: 08.02.2017 20:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81