Başkan Toklu AK Parti'nin yeni binasını tanıttı

Adalet ve Kalkınma Partisi AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu ,yeni teşkilat binasının lansmanı için basın mensupları ile kahvaltıda buluştu.

Başkan Toklu AK Parti'nin yeni binasını tanıttı

Adalet ve Kalkınma Partisi AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu ,yeni teşkilat binasının lansmanı için basın mensupları ile kahvaltıda buluştu.

11 Nisan 2018 Çarşamba 13:28
Başkan Toklu AK Parti'nin yeni binasını tanıttı


Başkan Toklu, ”İlçe teşkilatımızın lansmanını yapmak sunmak hemde binanın tanıtımı yapmak için sizlerle bir kahvaltıda bir araya geldik . Yeni teşkilat binamız yeni yapılan köprülü kavşağın arasındaki mesafede. Merkezi konumda. Yeni yapılan binalarla birlikte hem ulaşabilirlik anlamında kolay hemde hizmet vermek açısından daha ulaşılabilir bir bölgede. Yeni teşkilat bianamız 4 kattan oluşuyor. Bodrum katımızda 250 kişilik bir konferans solunumuz var. Vatandaşlarımızla bir araya gelmek için rahat bir alan oluşturduk. Konferans salonunun altında ileride parti çalışmalarımızı yapacağımız bir alan oluşturduk. Zemin kata geldiğimiz zaman geniş bir karşılama alanımız var. Vatandaşlarımız rahat bir şekilde çaylarını yudumlarken bekleyebilecekler. Girişte danışma alanınız var vatandaşlarımıza hitap edecek. Asma katımız bulunmakta. İlçe teşkilatlarımızda basın kuruluşlarına rahat çalışma ortamı sağlayamadık. İnşallah yeni ilçe teşkilatımızda geniş bir mekan ayırdık sizlere. Haberlerin akışı sağlababilir günlük ziyaretlerde yapmanız gereken çalışmaları rahatlıkla yapabilirsiniz. 15 kişilik bir toplantı odamız var. Yanında yine 39 kişilik toplantı odamız var. Yeni yapacağımız ilçe teşkilamızda hem misafirlerimizi ağırlayaleceğimiz mutfağında hizmet verdiği bir alan oluşturduk. Kurımsal kimliğimizin Alanya’da oturması için bazı çalışmalar yaptık göreve geldiğimiz günden beri. En önemlisi ilçe teşkilat binamızda. Çalışmalar yaptık. Kurban bayramı arkasına binamızı sonlandırarak Alanya halkına ve sizlere hizmer vermek için açacağız. Bizde inşallah ilçe teşkilatı olarak bu binayı kazandıracağız. Bizden sonraki yönetimlere de rahat bir çalışma ortamı sağlamış olacağız. Daha kaliteli daha elverişli bir ortamda çalışmaya devam edeceğiz’ dedi.

Akın BAYCAN

Anahtar Kelimeler:
AlanyaAk PArtiMustafa Toklu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81