Babalar ve çocukları balık tuttu

Alanya Sosyal Hizmet Müdürlüğü tarafından ‘Baba beni balığa götür’ etkinliği düzenlendi. Etkinliğe aileler büyük ilgi gösterdi.

Babalar ve çocukları balık tuttu

Alanya Sosyal Hizmet Müdürlüğü tarafından ‘Baba beni balığa götür’ etkinliği düzenlendi. Etkinliğe aileler büyük ilgi gösterdi.

28 Nisan 2019 Pazar 20:25
Babalar ve çocukları balık tuttu

Her yıl düzenlenen ve geleneksel hale getirilen etkinlik bu yıl 4. Kez gerçekleştirildi. Alanya’daki birçok kreşin de katıldığı etkinliklerde renkli görüntüler ortaya çıktı. Balık tutma yarışı dışında çocuklar, oyun havası oynayarak, sandalye kapma yarışı, figürlü balon etkinliğiyle eğlenceli saatler yaşadı.  
“BABALARIN YÜKÜ ALMASI GEREKİYOR” 

Etkinlikle ilgili açıklama yapan Sosyal Hizmet Merkez Müdürü Ahmet Çelik, “Merkez olarak bu sene etkinliğimizi 4. kez düzenliyoruz. Bir ailenin bütünlüğünde çocukların yeri çok önemli. Genelde de çocuklarımızla daha çok annelerimiz ilgileniyor. Biz biraz daha yükleri babaların alması gerektiğini düşünerek ‘Baba balığa gidelim’ etkinliğini düzenliyoruz. Çocukların babaları ile güzel bir gün geçirmesi ve onlarla birlikte aktivite yapmalarını istiyoruz. Hava güzel bu yüzden katılımcı sayımızda fazla. Yaklaşık 22 yarışmacımız var. Sahillerimiz de oldukça dolu. Biz de yarışmacılarımız için belli bir alanı kapattık, çocukları ile birlikte rahatça balık tutmaları için” dedi.  
“HERKES KATILMALI” 
Çocuklarıyla birlikte etkinliğe gelen Şerif Osman Taşçı ise, “Geçen sene de etkinliği katıldık. Çok güzel planlanan bir organizasyon. Bütün çocuklar babaları, arkadaşları ile burada eğlenme fırsatı buluyorlar. Herkesin gelmesini tavsiye ediyorum. Düzenleyenlere de ayrıca çok teşekkür ediyorum. Yarışmalarda da iddialıyız, balıklarımızı yakaladık” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81