Alanya Sunprime Otelleri Türkiye'nin gururu oldu!

26 Kasım 2016 tarihinde İsveç’in başkenti Stokholm’de Thomas Cook tarafından düzenlenen ödül töreninde kalite performans değerlendirmesinde dünyadaki tüm Sunprime otelleri arasında Türkiye’den iki otel ikinci ve üçüncü oldular.

Alanya Sunprime Otelleri Türkiye'nin gururu oldu!

26 Kasım 2016 tarihinde İsveç’in başkenti Stokholm’de Thomas Cook tarafından düzenlenen ödül töreninde kalite performans değerlendirmesinde dünyadaki tüm Sunprime otelleri arasında Türkiye’den iki otel ikinci ve üçüncü oldular.

01 Aralık 2016 Perşembe 01:52
Alanya Sunprime Otelleri  Türkiye'nin gururu oldu!
 Cimrin Turizm ve İnşaat Şirketi’ne ait Sunprime C-Lounge Hotel tüm Sunprime’lar arasında az farkla ikinci olurken Güçlü Turizm İşletmecilik’e ait Sunprime Alanya Beach de üçüncülük ödülünü aldı. Birinci olan tesis ise Güney Kıbrıs’daki Sunprime Ayia Napa oldu.

SUNPRIME, Thomas Cook’un önemli konsept ve markalarından birisi. Kalite performans puanı yıl boyunca Sunprime otellerinde konaklayan misafirlerle yapılan detaylı bir anketin neticesinde oluşuyor ve sıralama buna göre yapılıyor. Türkiye ve Türk turizmcileri açısından son derece zorlu geçen bir sezonun ardından iki Türk otelinin Yunanistan ve İspanya’da bulunan birçok Sunprime otelini geride bırakarak misafirlerini memnun etmede gösterdikleri başarı ve özveri Thomas Cook yöneticileri tarafından da övgü ve minnettarlıkla karşılandı. Türk turizmcilerinin her koşulda misafir memnuniyetine vermiş oldukları önem bir kez daha tescillenmiş oldu.
ALANYA’YI TEMSİL ETTİK
Sunprime C-Lounge Hotel işletmecilerinde Şükrü Cimrin, “Alanya Sunprime Otelleri olarak, 26 Kasım 2016 tarihinde İsveç’in başkenti Stokholm’de yıl sonu toplantılarına katıldık. Ayrıca burada dünya sıralamalarına giren Sunprime ve Sun Village Otelleri’ne ödüller verildi.  Alanya’da 2 otel dünya 2’ncisi ve 3’üncüsü oldu.  Bizim otelimiz Sunprime C-Lounge tüm oteller arasında 2’nci olarak Alanya ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Bu ödül yıl boyunca yapılan misafir anketleriyle sonuçlanan, kalite ve performansına göre hesaplanıyor. Ciddi bir algoritması var. Bizler için çok motive edici ve gurur vericiydi. Böyle bir zor sezonda birçok İspanyol otelini ve Akdeniz çağındaki diğer Sunprime otellerini geride bırakmak bizler için son derece sevindirici” dedi.
2017 İÇİN UMUT VERİCİ
Sunprime Alanya Beach Genel Koordinatörü Ekrem Curnal,” 2016 yılı Thomas Cook kuzey grubu otellerinin Stokholm’daki toplantısında, yapılan değerlendirmelerde, Türkiye otellerinden Sunprime C-Lounge ve Sunprime Alanya Beach otelleri olarak, 2’ncilik ve 3’üncülük ödüllerini paylaşmış olduk. Bizler için çok gurur verici bir olay. Özelliklede Türkiye turizminin yaşadığı zorlukların olduğu bir senede misafir memnuniyetini bu şartlara rağmen en üst düzeyde tutarak bu ödülleri almak ve dünyadaki diğer Sunprime Otelleri arasında ilk 3’e girmiş olmak bizim için gurur vericiydi. Bu serviste bizlere katkıda bulunan ve çalışan arkadaşlara çok teşekkür etmek istiyorum. Sunprime otelleri arasında güven tazeleyerek oradan buraya geri dönmüş olmak, 2017 sezonu içinde umut verici oldu. İnşallah önümüzdeki yıllarda da özellikle servis kalitesinde üst sıralarda olacağız” dedi.


Son Güncelleme: 01.12.2016 01:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81