10 Ocak kutlandı

Alanya Gazeteciler Cemiyeti, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü Atatürk Anıtı’na çelenk sunarak kutladı. Çelenk töreninin ardından Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, basın mensuplarının “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü öğle yemeğinde ağırlayarak kutladı.

10 Ocak kutlandı

Alanya Gazeteciler Cemiyeti, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü Atatürk Anıtı’na çelenk sunarak kutladı. Çelenk töreninin ardından Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, basın mensuplarının “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü öğle yemeğinde ağırlayarak kutladı.

10 Ocak 2017 Salı 19:04
 10 Ocak kutlandı

Alanya Belediyesi’nin ev sahipliğinde Alanya Gazeteciler Cemiyeti tarafından organize edilen yemeğe Cumhuriyet Başsavcısı Musa Taşkın, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durdu Öner, İlçe Jandarma Komutanı Serkan Akbaba, İlçe Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı, siyasi parti temsilcileri, oda ve dernek başkanları ile yerel ve ulusal basın mensupları katıldı.

DİM: ALANYA’NIN SÖZCÜSÜ OLAN YEREL BASINA DESTEK İSTİYORUZ
Programın açılış konuşmasını yapan Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Ali Dim, Alanya’nın kaliteli bir yerel medyası olduğuna dikkat çekerek, “Alanya artık kabuğuna sığmıyor. İl bazında çalışan bir ilçe. 2 üniversitesi var, il gibi çalışan güçlü bir yerel medyası var. İddia ediyorum ki Alanya medyası Türkiye’de beşinci sırada. Medyanın Alanya’nın sorunlarının arkasında durabilmesi, Alanya’nın sözcüsü olabilmesi için desteğe ihtiyacı var. Aramızda bulunan bazı kurum kuruluş temsilcileri de bize 10 Ocak’ta beraber olalım dediler ancak biz şehrin emini olarak Belediye Başkanımızın davetini kabul ettik. Burada bulunmamıza vesile olan Sayın Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel’e teşekkür ederim. O’nun vesilesiyle bu yıl burada hep birlikte olduk.” dedi.

BAŞKAN YÜCEL: ALANYA BASINI BİRÇOK İL BASININDAN DAHA GÜÇLÜ
Gazeteciler Cemiyeti Başkanı’nın konuşmasının ardından kürsüye gelen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de yerel medyanın gücüne dikkat çekerek şunları kaydetti: “
Günümüzde sosyal medyanın da gelişmesiyle birlikte haber alma gereksinimi, insan hayatının her anında, her dakikasında vazgeçilmez bir ihtiyaç. Demokrasinin temel taşlarından biri olan basın, düşünce ve haber alma özgürlüğünün en etkili aracıdır. Alanya basını, televizyon, yazılı ve internet medyasıyla bir çok il basınından daha güçlü ve etkili. Basınımız, Alanyamızın sosyal, kültürel ve ekonomik açıdan gelişmesine katkı sağlamakta, her zaman düşünce ve önerileriyle bizim hizmetlerimize destek vermektedir. Büyük bir özveriyle çalışan yerel ve ulusal basınımızın değerli üyelerinin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun.”
Yemeğin ardından Başkan Yücel, basın mensupları ile tek tek ilgilendi ve onlarla özçekim yaptı.
Son Güncelleme: 10.01.2017 20:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81