'Gökkuşağının altında' sahnelendi

'Gökkuşağının altında' sahnelendi

15 Ekim 2017 Pazar 21:02
'Gökkuşağının altında' sahnelendi
Alanya Belediye Tiyatrosu Çocuk Birimi, yeni sezonun ilk oyunu “Gökkuşağının Altında” isimli oyunla perdelerini araladı. Yazarlığını Nilbanu Engindeniz’in, yönetmenliğini ise Kerem Eser’in yaptığı oyun, 14 Ekim Cumartesi günü Alanya Belediyesi Kültür Merkezi’nde minik seyircileriyle buluştu. Çocuk Birimi tarafından hazırlanan sezonun ilk oyununu izlemeye gelen çocuklar ve aileleri salonu tamamen doldurdu.
Alanya Belediye Tiyatrosu oyuncuları tarafından oynanan Gökkuşağı Altında adlı çocuk oyunu Mayıs ayı sonuna kadar sahnelenmeye devam edecek.
OYUNDA DOSTLUĞUN VE DAYANIŞMANIN DEĞERİ ANLATILIYOR
Çocuklar kadar ailelerinde büyük ilgi gösterdiği oyunu herkes severek izledi. Dostluk ve dayanışmayla ilgili güzel mesajlar aldıklarını ifade eden seyirciler, oyunu ayakta alkışladı.
Daha önce İzmir Devlet Tiyatrosu, Sivas Devlet Tiyatrosu, Diyarbakır Devlet Tiyatrosu, Ankara Ekin Tiyatrosu, İzmit Şehir Tiyatrosu, Özgür Tiyatro, Tiyatro Karnaval, Uygur Çocuk Tiyatrosu, Adana Şehir Tiyatrosu, Bursa ve İstanbul Şehir Tiyatroları’nda sahnelenen Gökkuşağı Altında adlı oyun her gece beraber gösteriye çıkan Balerin Narin, Palyaço Paço, Sihirbaz Madrabaz ve Müzisyen Chopin’in kıskançlık ve hırsla düştükleri durum sonrasında güçlenen ve bozulmayacak bir dostluğa dönüşen hikayeyi seyirciye sunuyor. 
OYUN BİZLERİ MUTLU ETTİ
Oyun sonunda açıklama yapan Alanya Belediyesi Tiyatro Müdürü Hüseyin Çinal ve oyunun yazarı Nilbanu Engindeniz, yeni sezonun ilk oyununu sergilemenin heyecanını yaşadıklarını ifade ettiler. Hüseyin Çinal, “Oyunumuza ilgi bizleri mutlu etti. Salondaki tüm koltuklarımız doldu. Büyükler için hazırladığımız oyunlarımızda ise sezonu Adana’da açacağız. Daha sonra Ankara’da Uluslararası bir festivale katılacağız. Ardından büyükler için perde diyeceğiz. Umuyorum ki yeni sezon, seyircilerimiz ve bizler için çok güzel geçer dedi.”
Son Güncelleme: 15.10.2017 21:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81