Alanya'da ve Manavgat'a uyuşturucu baskını

Alanya'da ve Manavgat'a uyuşturucu baskını

04 Ağustos 2017 Cuma 22:02
Alanya'da ve Manavgat'a uyuşturucu baskını
Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Manavgat ve Alanya ilçelerinde yaptığı uyuşturucu operasyonlarda yaklaşık 24 kilogram esrar ele geçirildi.
İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 'uyuşturucu ile mücadele' kapsamında ilk olarak Manavgat İlçesi Milli Egemenlik Mahallesi'nde oturan İ.A.'nın evine baskın yaptı. Evde yapılan aramada 4 kilo 250 gram esrar maddesi, hassas terazi ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 650 TL, 172 dolar, ve 115 Euro ele geçirildi. Uyuşturucu ve paraya el koyan ekipler, İ.A.'yı gözaltına aldı.
Ekipler Alanya'da ise M.Y., M.D. A.A ve H.T.'nin ev ve eklentilerine baskın yaptı. Aramalarda 19 kilo 600 gram esrar maddesi, 277 kök hintkeneviri, ruhsatsız av tüfeği, bu tüfeğe ait 8 fişek ile sulama motoru ele geçirildi. Ekipler, olayla ilgili 4 şüpheliyi gözaltına aldı.
 
Son Güncelleme: 04.08.2017 22:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81