'Kanınızla Hayat Verin'

'Kanınızla Hayat Verin'

16 Temmuz 2017 Pazar 21:37
'Kanınızla Hayat Verin'
Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 15 Temmuz 2016 gecesinde demokrasi ve özgürlüğe kasteden darbe girişimi karşısında şehit düşen vatandaşlar anısına kan bağışı kampanyası düzenledi. Hastane Yöneticisi Dr. Tevfik Yazan ve sağlık çalışanları kampanyaya kan bağışında bulunarak destek verdi. 
 
Sağlık Bakanlığı ve Türk Kızılayı iş birliğiyle 81 ilde ‘Siz de Kanınızla Hayat Verin’ sloganıyla kan bağışı kampanyası başlatıldı. “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” dolayısıyla düzenlenen etkinlik 16 Temmuz Pazar akşamına kadar devam etti. Kan bağışında bulunan Hastane Yöneticisi Dr. Tevfik Yazan; “Ülkemize karşı yapılan haince saldırı karşısında şehit düşen kahramanlarımızı anmak, gazilerimizin yanında olduğumuzu bir kez daha göstermek, millet olarak tek yürek olduğumuzu herkese duyurmak için bugün buradayız. 15 Temmuz gecesi şehit olan vatansever evlatlarımız için düzenlenen bu etkinlikte bizler de yer aldığımız için gurur ve onur duymaktayız.” dedi.
Son Güncelleme: 16.07.2017 21:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81