'İstiyorsan eve götürebilirsin'

Eğitim-Sen Alanya temsilcisi Kemal Göl, Okurcalar Mahallesi'ndeki lisede Şehit Polis Coşkun Nazilli'nin okul panosundaki fotoğrafın indirilmesi olayı ile ilgili açıklama yaptı.

'İstiyorsan eve götürebilirsin'

Eğitim-Sen Alanya temsilcisi Kemal Göl, Okurcalar Mahallesi'ndeki lisede Şehit Polis Coşkun Nazilli'nin okul panosundaki fotoğrafın indirilmesi olayı ile ilgili açıklama yaptı.

07 Ekim 2016 Cuma 22:18
'İstiyorsan eve götürebilirsin'
Eğitim-Sen Alanya temsilcisi Kemal Göl, Okurcalar Mahallesi'ndeki lisede Şehit Polis Coşkun Nazilli'nin okul panosundaki fotoğrafın indirilmesi olayı ile ilgili açıklama yaptı. Açıklama sırasında olayda adı geçen öğretmen İ.A. da vardı. Öğretmen İ.A. kendisinin açıklama yapmayacağını, yerine ise bağlı olduğu sendika temsilcisinin açıklama yapacağını belirtti. İ.A. ayrıca jandarmada verdiği ifadede şunları söyledi: “Mart ayından beri o sınıfta şehit polis memuru Coşkun Nazilli'nin iki adet fotoğrafı duruyordu. O tarihten itibaren bu sınıfa defalarca derse girdim. Şimdiye kadar bu fotolardan rahatsızlık duymadım, şimdi niye duyayım? 04.10.2016 günü yine aynı sınıfa derse girdim ve o sırada fotoğrafları gördüm ve o an duygulandım. Duygularımı bastıramayarak fotoğrafları panodan düzgünce çıkarttım ve üst üste koydum. Kesinlikle buruşturmadım ve öğrencilerime bir şey söylemedim, tartışma yaşamadım. Tam katlayacağım sırada öğrencilerden M.D. bana 'Hocam fotoğrafları alabilir miyim?' diye sordu. Ben de ‘İstiyorsan eve götürebelirsin yavrum’ dedim ve fotoğrafları kendisine verdim. Öğrenci tekrar fotoğrafları panoya asmış. Benim bu kelimeleri söylememdeki maksadım fotoğrafları panodan almamın nedeni ise öğrencilerimin şehit olmasından dolayı duyduğum hassasiyet idi. Geçen yaz bir öğrencim, iki gün önce de bir başka öğrencim şehit oldu”
Öğretmen İ.A’nın okul panosundaki Şehit Coşkun Nazilli’nin fotoğraflarının indirildiği yönündeki iddiaların doğru olmadığını söyleyen Göl, “Fotoğrafı atması söz konusu değildir. Bu olay sınıfta bulunan öğrenciyi disiplin kuruluna vermesinin ardından tamamen bir komplodur. Öğretmenimizin olaydan önce o öğrenciyi disiplin kuruluna sevk edilmesi ve öğrencinin dışarıdan doldurulmasıyla gelen bir olaydır. Bizi üzen olay şehit polisin abisinin de bu olaya müdahale edilmesidir. Şehidin yakınlarına travma yaşatılmasıdır” dedi.
Son Güncelleme: 07.10.2016 22:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81