'Her bir genç vatan toprağı ile eşdeğerdir'

'Her bir genç vatan toprağı ile eşdeğerdir'

19 Kasım 2017 Pazar 20:06
'Her bir genç vatan  toprağı ile eşdeğerdir'
Ülkü Ocakları, uyuşturucu ile mücadele etmek kapsamında  tiyatro oyununu organize etti. Organizasyonla ilgili konuşan Ocak Başkanı Abil Gündoğdu, “Kardeşlerimizi bu bataklığa sürüklemeye çalışan her kim varsa karşısında inançlı, imanlı ve  tavizsiz ülkücü duruşunu fazlasıyla görecektir. Unutmayalım ki kaybettiğimiz her bir genç vatan toprağıyla eş değerdir” dedi. 
 
Alanya Ülkü Ocaklarının uyuşturucu ile mücadelesi tam gaz sürüyor. Daha önceki yıllarda mücadele kapsamında gençlere uyuşturucu ile ilgili seminer veren ve hazırlatılan uyuşturucu karşıtı billboardlarla tüm Alanya'yı donatan Alanya Ülkü Ocakları sonra olarak da  tiyatro oyunu ile gençlerin karşısına çıktı. Alanya Ülkü Ocakları'nın uyuşturucu ile mücadele ve madde bağımlılığı tiyatro gösterisi 'Ey Türk damarlarındaki asil kanı kirletme!' adı ile izleyicilerle buluştu. Çok sayıda katılımın olduğu tiyatro gösterisine Ülkü Ocakları İl Başkanı Alperen Tuğrul Küreşoğlu, MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, 23. Dönem Antalya Milletvekili Hüseyin Yıldız, Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Alper Karaduman, Alperen Ocakları Başkanı Vedat Uygur ve çok sayıda genç ve vatandaş katıldı. 
‘BİZİM İÇİN PKK NE İSE UYUŞTURUCUDA AYNIDIR’
Etkinlikle ilgili konuşan Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu, kaybedilen her bir gencin vatan toprağıyla eşdeğer olduğunu söyledi. Gündoğdu, "Alanya Ülkü Ocakları Olarak uyuşturucu ile mücadele ile ilgili tiyatro gösterimiz sırasında henüz 15 yaşında olan genç kardeşimizin çakmak gazı nedeni ile vefat ettiği haberini üzüntü içinde öğrendik. Bizler Ülkü Ocakları olarak nesillerimizin zarar görmesini engellemek için her türlü çalışmayı azim ve kararlılıkla devam ettireceğiz. Kardeşlerimizi bu bataklığa sürüklemeye çalışan her kim varsa karşısında inançlı, imanlı ve  tavizsiz ülkücü duruşunu fazlasıyla görecektir. Unutmayalım ki kaybettiğimiz her bir genç vatan toprağıyla eş değerdir. Bizim için FETÖ, PKK, DAEŞ ne ise  uyuşturucu da aynıdır. Aziz Türk milletinin geleceğini kimsenin mahvetmesine kesinlikle müsaade etmeyeceğiz" dedi.  – Mert CANTÜRK 
Son Güncelleme: 19.11.2017 20:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81