'Bu akıl tutulmasıdır!'

'Bu akıl tutulmasıdır!'

10 Ekim 2017 Salı 20:17
'Bu akıl tutulmasıdır!'
MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, gündeme ilişkin konuştu. Türkdoğan, “Aytemiz, Akaryakıt ve LPG dolum, dağıtım tesisini 4 katına çıkarmaya çalışıyor. Alanya gibi bir turizm bölgesinde böyle bir operasyon yapılmasına bir kez daha karşı olduğumuzu sizler aracılığıyla duyurmak istiyoruz. Antalya’daki tesisi kapatıp da Alanya’da bu işleri yapmak bize göre akıl tutulmasıdır” dedi. 
 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, parti binasında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Konuşmasına geçtiğimiz hafta Ankara’da düzenlenen Kerkük Sevdalıları Buluşması ile başlayan Türkdoğan, “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin katılımlarıyla Ankara'da düzenlenen 'Kerkük Sevdalıları Buluşması'na MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy ve Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu ile ülkü ocaklarının genç kardeşlerimizle katılım gösterdik. Bu anlamda da milliyetçi, ülkücü hareketin lideri Bahçeli'nin Ankara'dan özellikle Kerkük, Musul gibi Misak-ı Milli sınırları içerisinde yer alan, bizim milli dava olarak, kırmızı çizgimiz olarak kabul ettiğimiz şehirlerimizle alakalı hassasiyeti ve duruşu milliyetçi, ülkücü hareketin duruşu olması anlamında dış Türklere, soydaşlarımıza güven verdi ve onların orada yalnız olmadığını hissettirdi. MHP hepinizin bildiği gibi 1 Kasım seçim sürecinden sonra yaşanan sıkıntılı dönemlerin ardından birileri tarafından bitti denilen MHP, Ankara'da 50 binin üzerinde katılımla ve en önemlisi de sayıların bana göre bir önemi yok, coşku ve heyecanlı bir kitleyle var olduğunu, dimdik ayakta olduğunu dosta düşmana bir kez daha göstermiş oldu. Bu anlamda bizler de o havayı orada teneffüs ettik ve MHP'nin büyüyerek, emin adımlarla iktidara yürüdüğünü Ankara'da gözlemlemek beni son derece mutlu etti" dedi. 
'YARINKİ AÇILIŞA HERKESİ DAVET EDİYORUM' 
Alanya Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Alanya Teleferik Projesi'nin  genel başkan yardımcılarının da katılımıyla resmi olarak açılacağını belirten Türkdoğan, "Buradan tüm Alanya halkını yarın yapılacak olan, Alanya'mızı yeni simgesi olan, turizm ve tanıtıma önemli katkıları olacağına inandığımız teleferik açılışına davet etmek istiyorum. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel adına tüm Alanya halkını Damlataş-Güzelyaşlı Caddesi'nde teleferik istasyonu önünde yapılacak açılışa davet etmek istiyorum" diye konuştu.  
'ÖZÜR TALEBİMİ TEKRAR EDİYORUM'
Pazar günkü sağanak yağışın ardından Telekom Kavşağı'ndaki battı çıktıların sular altında kalmasına da değinen Türkdoğan, "Geçtiğimiz ay açılışı yapılan Alanya'ya trafiğin rahatlatılması açısından katkı sağlayacağını düşündüğümüz halk arasında battı çıktı diye tabir edilen altgeçit projesiyle alakalı mevsimin ilk yağmuru geçen haftalarda yağdığında bir sel baskını olmuştu. Geçtiğimiz pazar günü ise maalesef bir vatandaşımızın boğulmasına sebep oluyorlardı. Bir midibüsün, bir aracın içinde kaldığı ciddi bir sel baskını ile karşı karşıya kaldık. Bu anlamda da biz ilçe başkan yardımcısı arkadaşlarımızla olayı duyar duymaz gittik yerinde inceledik. Ertesi günlerde de yönetim kurulu üyesi mimar, mühendis, teknik konulara vakıf arkadaşlarımızla yerinde yaptığımız incelemelerde maalesef projelendirme yapılırken drenaj anlamında yeterli drenajın oluşturulmadığı ve bu anlamda su tahliyesinin de ciddi sıkıntılara sebebiyet verebileceğini yerinde müşahede ettik. Bu noktada bizler projelendiren, yapımını üstlenen müteahhit firmasından ilgili devlet kurumlarına kadar herkesi Alanya kamuoyundan böyle bir yatırımın daha iyi projelendirilebilirliği varken, neden eksik yaptıklarını açıklamalarını ve Alanya halkından özür dilemeye davet etmiştik. Zannederim henüz bir ortada özür yok. Bu isteğimi de bir kez daha tekrar ediyorum" ifadelerini kullandı. 
'VATANDAŞLAR ADLİ TIP KURUMU İSTİYOR' 
Alanya'da otopsi yapılması için adli tıp kurumu yapılmasını isteyen Türkdoğan, "Hepimiz hakkın rahmetine bir gün kavuşacağız fakat Alanya'da eksikliğini hissettiğimiz bize de sıkıntılarını ve şikayetlerini belirten vatandaşlar oldu. Burada herhangi bir ölüm gerçekleştiğinde, vatandaşların ani ölümü ya da şüpheli ölümlerinde savcılık kararıyla otopsi işlemi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu'na cenazelerinin sevk edildiğini biliyoruz. Bazen günde 6-7 cenaze Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderiliyor. Orada otopsi işlemleri yapılıyor. Sadece illerde hizmet veren adli tıp kurumlarında 300 binin üzerinde nüfusa sahip özellikle turizmin başkenti dediğimiz, özellikle yaşlı yabancıların da yaşam sürdüğü, ani ölümlerin de gerçekleştiği şehirlerde mutlaka adli kurumu teşkilatının da açılmasını istiyoruz. Buradan hükümet yetkililerine, özellikle Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na sesleniyorum. Vatandaşlarımızın aciliyetli istek ve ihtiyaçlarından birisi Alanya'ya bir adli tıp kurumu merkezi yapılması" dedi.  
‘BU İŞLERİ YAPMAK AKIL TUTULMASIDIR’
Aytemiz Akaryakıt ve LPG dolum, dağıtım tesis ile ilgili de konuşan Başkan Türkdoğan, “Bir diğer konumuz; Alanyasporumuzun da sponsorluğunu yapan Aytemiz diye bir firma var. Biz Alanyasporumuza özellikle yaptığı katkılardan dolayı bu firmamıza teşekkür ediyoruz. Alanyasporumuzun en büyük destekçisi isim hakkını da vermiş olan bu firmadır. Fakat Yeşilöz bölgemizde LPG ve akaryakıt depolama istasyonunun ve oradaki tesislerin bizim bildiğimiz kadarıyla firmanın kendi yaptığı bir bilgilendirme toplantısı neticesinde 4 kat büyütüleceğini hatta Antalya’daki Konyaaltı’ndaki depolama tesisinin kapatılıp bütün operasyonun Alanya bölgesinden, Antalya bölgesinin hatta Akdeniz bölgesinin Konya’ya kadar akaryakıt ihtiyacının depolanarak buralardan karşılanacağını müşaade ettik. Dolayısıyla mevcut tesis yapılmış. Mevcut tesis yapılırken Alanya’da görev yapanlar vardı. Biz o zaman görevde değildik ve bizim partimiz de dahil olmak üzere hiçbir partimiz sesini çıkarmamış. Biz burada görevde olduğumuz müddetçe mevcut tesis yerinde duruyor bunun 4 katına çıkartılıp da Alanya gibi bir turizm bölgesinde böyle bir operasyon yapılmasına bir kez daha karşı olduğumuzu sizler aracılığıyla duyurmak istiyoruz. Antalya’daki tesisi kapatıp da Alanya’da bu işleri yapmak bize göre akıl tutulmasıdır. Alanya’da yarın öbür gün yaşanabilecek bir felaketin bir tehlikenin şimdiden önüne geçebilmek için biz kamuoyunu bilgilendirmeyi dün olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğiz. Bunun altını çizerek söylemek istiyorum” şeklinde konuştu.
'AŞUREYE TÜM VATANDAŞLARI DAVET EDİYORUM' 
Haftaya çarşamba günü Avsallar Mahalle Teşkilatı'yla birlikte bir aşure etkinliği düzenleyeceklerini ifade eden Türkdoğan, "Alanya İlçe Teşkilatı olarak geçen hafta aşure etkinliği düzenledik. Bugün Mahmutlar Mahalle Teşkilatı'nda Salı Pazarı'nda bir aşure etkinliğimiz var. Haftaya çarşamba günü de binasını yeniden hizmete soktuğumuz Avsallar Mahalle Teşkilatı'mızla birlikte aşure etkinliğini mahalledeki pazaryerinde gerçekleştireceğiz. Buradan bu etkinliklere bütün vatandaşları davet ediyorum" diye konuştu. – Mert CANTÜRK 
Son Güncelleme: 10.10.2017 20:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81