'Biz inanıyoruz, siz de inanın'

'Biz inanıyoruz, siz de inanın'

03 Ağustos 2017 Perşembe 21:46
'Biz inanıyoruz, siz de inanın'
Gazipaşa Belediye Başkanı Dr. Adil Çelik, göreve geldiği günden itibaren yaptığı ve yapacağı asfalt çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. Çelik, "Gazipaşamızda göreve geldiğimiz günden bu yana, özellikle de bu sene yaptığımız asfalt çalışmalarıyla tarihi bir rekora imza atıyoruz. Bu yıl mayıs ayında başladığımız ve Kasım ayına kadar sürecek olan asfalt çalışmalarımız kapsamında yaklaşık 15 milyon lira para harcayarak toplamda 150 bin ton asfalt dökeceğiz. Bu da 110 kilometresi sıcak asfalt olmak üzere yaklaşık 200 kilometre asfalt demektir. Belirttiğim gibi bu tarihi bir yatırımdır. 
Buna rağmen yıllardır el değmemiş ve kötü durumdaki yollarımızın tamamına bir anda yetişmemiz ne yazık ki mümkün değil. Yaptığımız yol ve asfalt çalışmalarını paylaştığımız bu mecrada, her seferinde belli noktalardan gelen, haklı serzenişlerinizi ve şikayetlerinizi yazıyor, bizlere iletiyorsunuz. Bunların hepsini biliyor ve takip ediyorum" dedi. 
'HERKESE EŞİT HİZMET VERİYORUZ'
Açıklamasına devam eden Çelik şunları söyledi: "Şuanda Koru mahallemizde devam eden sıcak asfalt çalışmamız Bakılar, Beyobası, Karalar, Hasdere, Çobanlar, Beyrebucak, Muzkent, Güney, Zeytinada, Korubaşı, Macar ve Ekmel mahallelerinde devam edecek. Kırsal mahallelerimizde de sathi asfalt çalışmalarımız sürmekte. Belediyemizin kaynakları, iş gücü dikkate alındığında olağanüstü bir gayret ve özveriyle ekiplerimizin çalıştığını bilmenizi isterim. Ekibimle birlikte yaptığımız plan dahilinde ilçemizin her köşesine ulaşmaya gayret ediyoruz. Bazılarınızın yaşadığı mahalleye, sokağa geç gelebiliriz. Buna lütfen farklı anlamlar yüklemeye çalışmayın, yüklemek isteyenlere de inanmayın. Bu ilçenin her karışı bizim ve biz bu ilçeye hizmet etmek için göreve geldik. Hiçbir hemşerim, bir diğerinden üstün değildir, aşağı da değildir. Herkesin eşit hizmet almaya hakkı vardır. Ancak öncelikler, şartlara, koşullara göre değişebiliyor. Bunun için sizlerden anlayış bekliyorum. Gazipaşa Belediye Başkanı olarak en öncelikli hedefimin, siz değerli hemşerilerimin yol sorunun ortadan kaldırmak, sizlerin en kaliteli ve güzel şekilde ulaşımınızı sağlamak olduğundan emin olabilirsiniz. İnşallah görev süremiz içerisinde de bunu başaracağız. Biz buna inanıyoruz, siz de inanın." - Mert CANTÜRK 
Son Güncelleme: 03.08.2017 21:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81