'Ben bu yola 45 yılımı verdim!'

'Ben bu yola 45 yılımı verdim!'

24 Temmuz 2017 Pazartesi 19:16
'Ben bu yola 45  yılımı verdim!'
Sosyal medyada MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi eleştiren bir kişiye yanıt veren 23. Dönem MHP Antalya Milletvekili Hüseyin Yıldız, "Ben bu yola 45 yılımı verdim. Liderimiz hakkındaki çirkin sözlerinizi hemen silin" dedi.
 
Alanya ve Ülkücü Hareket'in önemli siyasetçilerinden olan 23. Dönem Antalya Milletvekili Hüseyin Yıldız, yoğun geçen Ankara programının ardından Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan'ı ziyaret edip Devlet'li sohbetler gerçekleştirdi. Sosyal medya hesabında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin fotoğrafını paylaşarak, "Ülkesini, milletini ve Ülkü'sünü düşünen lider" mesajı yazan Yıldız'ın bir takipçisi Bahçeli hakkında, "Bu zat artık koltuktan başka, yani kendini düşünmekten başka bir şey bilmiyor. Bu kişi Sayın Meral Akşener'in tırnağı bile olamaz" diye yazdı. Koyu bir Bahçeli taraftarı olan Yıldız ise bu takipçisini uyararak yorumlarını silmesini istedi. Yıldız, "Ben sizin sayfanıza ya da bir başka arkadaşımın sayfasına girip kimsenin düşüncesine saygısızlık etmediğim için şimdiye kadar sayfama kimse yazmadı. Lütfen yazdığınızı sayfamdan silin. Kendi sayfanızda kimi beğeniyorsanız paylaşın. 45 yılını harekete vermiş bir arkadaşınızın sayfasına bunları yazmak hoş değil. Umarım anlarsınız" dedi.
 
Son Güncelleme: 24.07.2017 20:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81