'Belediye bütçesi Aralık'a kaldı!'

Alanya Belediyesi ile Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nin CHP'li üyesi, Şehir Plancısı Erkan Demirci, Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında Alanya'yı ilgilendiren son kararları kamuoyu ile paylaştı.

'Belediye bütçesi Aralık'a kaldı!'

Alanya Belediyesi ile Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nin CHP'li üyesi, Şehir Plancısı Erkan Demirci, Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında Alanya'yı ilgilendiren son kararları kamuoyu ile paylaştı.

08 Kasım 2016 Salı 22:16
'Belediye bütçesi  Aralık'a kaldı!'
Alanya Belediyesi ile Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nin CHP'li üyesi, Şehir Plancısı Erkan Demirci, Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında Alanya'yı ilgilendiren son kararları kamuoyu ile paylaştı. Gündemin 9. ve 10. maddesinde Oba Mahallesi parsel ölçeğinde 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı değişikliğinin oybirliği ile kabul edildiğini söyleyen Demirci, gündemin 11. maddesinde ise Mahmutlar Mahallesi parsel ölçeğinde sehven yapılan hatanın giderilmesine yönelik 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliğinin de oybirliği ile kabul edildiğini bildirdi.
DİNEK KONUSUNA YENİDEN BAKILACAK
Gündemin 24. maddesinde Kargıcak Mahallesi parsel ölçeğinde 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliğinin oybirliği ile kabul edildiğini söyleyen Demirci, "Gündemin 25. maddesinde Dinek Mahallesi, lunapark batısında, 3194/18. madde uygulamasına esas oluşturacak 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği, bölge içerisinde yer alan koruma altındaki yapı nedeniyle görüş alınmak üzere Antalya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu'na gönderilmesine karar verildi. Planın onayı Koruma Kurulu görüşü geldikten sonra Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından yeniden değerlendirilecek" dedi.
FIĞLA MAHALLESİ'NE KOMİSYON ŞERHİ
Gündemin 26. maddesinde Fığla Mahallesi, Alanya Devlet Hastanesi civarı, 3194/18. madde uygulamasına esas oluşturacak 1/1000 ölçekli uygulama imar planı revizyonunun bölge içerisinde yer alan koruma altındaki yapı nedeniyle görüş alınmak üzere Antalya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu'na gönderilmesine karar verildiğini söyleyen Demirci, "Planın onayı, Koruma Kurulu görüşü geldikten sonra Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından yeniden değerlendirilecek" diye konuştu.
'KOMİSYONUN GÖRÜŞÜ SONRASI KARARA BAĞLANACAK'
Demirci, açıklamasına şöyle devam etti: "Alanya Belediyesi 2017 yılı bütçesi, Oba Kız Öğrenci Yurdu ücret tarifesi, Türkler Mahallesi'ne yapılacak Katı Atık Tesisi alanında enerji üretim alanı planlanmasına yönelik 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği, Sugözü Mahallesi Kütürüp bölgesinde daha önce Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından onaylanan 1/5000 ölçekli nazım imar planı revizyonuna yapılan itirazlardan kabul edilen itiraz doğrultusunda hazırlanan parsel ölçeğinde 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği, Sugözü Mahallesi özel şahıs tarafından parsel ölçeğinde hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği teklifi, Sugözü Mahallesi özel şahıs tarafından parsel ölçeğinde hazırlanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği teklifinin de komisyon görüşü alındıktan sonra karara bağlanacak."
Son Güncelleme: 08.11.2016 22:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81