'Atatürk'e yakışan kermes

Atatürk Ortaokulu Aile Birliği tarafından düzenlenen kermesten elde edilen gelirle okulun ihtiyaçları karşılanacak.

'Atatürk'e yakışan kermes

Atatürk Ortaokulu Aile Birliği tarafından düzenlenen kermesten elde edilen gelirle okulun ihtiyaçları karşılanacak.

21 Nisan 2017 Cuma 21:10
'Atatürk'e yakışan kermes
Alanya'daki eğitim kurumları kendi ihtiyaçlarını karşılamak için kermesler düzenliyor. Bu sayede hem okulun ihtiyaçlarının karşılanması için maddi sorun çözülüyor, hem öğrenciler, veliler ve öğretmenler arasında kaynaşma ve dayanışma sağlanıyor. Alanya'nın Hacet Mahallesi'nde bulunan Atatürk Ortaokulu Aile Birliği tarafından dün okul bahçesinde kermes düzenlendi. Yiyecekten, içeceklere, elbiselerden, kitaba kadar her ürünün satışı için standın kurulduğu Atatürk Ortaokulu'nda etkinlik veliler tarafından büyük ilgi gördü.
"İNSANLARIN TAKDİRİNİ KAZANIYOR"
Kermese gelerek alışveriş yapan veliler ile yakından ilgilenen Okul Aile Birliği Başkanı Hasan Kaçmar ise bu tür etkinliklerle dayanışma ve kaynaşmayı sağladıklarını söyledi. Alanya'nın en önemli okulundan birisi olan Atatürk Ortaokulu'nun her zaman başarılı işlere imza attığını söyleyen Kaçmar, "Eğitim ve sportif başarılarla adından sıkça söz ettiren Atatürk Ortaokulu, disiplinli ve düzenli kermesiyle de insanların takdirini kazanıyor. Sokaktaki insanların okulumuza dönük övgü dolu sözcükleri bizleri mutlu ediyor" dedi.
Son Güncelleme: 21.04.2017 21:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81