'Alanya bir numara'

Bu yıl 9.'su düzenlenen Engelsiz Yaşam Fuarı'nda (EYAF) Alanya Belediyesi'ni temsil eden Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, standı ziyaret edenlerin yanı sıra kendi ekibine de özel olarak teşekkür etti. Yüksel, "Oraya gidip gördüğümüzde Alanya'mızın farkını gördük. Alanya'nın bu konuda Türkiye'de bir numara olduğunu söyleyebilirim" dedi.

'Alanya bir numara'

Bu yıl 9.'su düzenlenen Engelsiz Yaşam Fuarı'nda (EYAF) Alanya Belediyesi'ni temsil eden Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, standı ziyaret edenlerin yanı sıra kendi ekibine de özel olarak teşekkür etti. Yüksel, "Oraya gidip gördüğümüzde Alanya'mızın farkını gördük. Alanya'nın bu konuda Türkiye'de bir numara olduğunu söyleyebilirim" dedi.

06 Aralık 2016 Salı 19:13
'Alanya bir numara'
İstanbul Fuar Merkezi'nde 1 ve 4 Aralık tarihleri arasında düzenlenen Engelsiz Yaşam Fuarı'nda bu yıl ilk kez yer alan Alanya Belediyesi'nin standına protokol ve engelli bireyler ile ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi. 'Engelsiz Turizm Kenti Alanya' sloganıyla fuara katılan ziyaretçilere ve protokole Alanya'nın tanıtımı da yapıldı. Alanya Belediyesi, stantta engelli bireylere özel olarak hazırlanan Alanya'nın tanıtım broşürleri ile 5 engelli bireye ve ailesine ücretsiz tatil çekilişi de sundu.

'ALANYA'NIN FARKINI GÖRDÜK'
Fuarı değerlendiren Nazmi Yüksel, "Bu yıl Alanya olarak bu fuarda ilk defa yerimizi aldık. Çünkü biz belediye olarak sosyal belediyeciliğimizin yanı sıra engellilere de çok önem veriyoruz. Bu sene İstanbul Fuar Merkezi'nde ki temamız 'Engelsiz Turizm Kenti Alanya'. Turizmin kötü gittiği şu dönemde bizde turizmcilerimize bir katkı sağlayabilir miyiz diye gittik. Orada çok büyük ilgi gördük. Fuara 15-20 bin civarında engelli kardeşimiz ve aileleri katıldı. Biz bire bir Alanya'mızı onlara anlattık. Alanya'nın ulaşımıyla, yol ve kaldırımlarının yanı sıra plajlarıyla tam bir engelsiz tatil şehri olduğunu anlattık. Ayrıca otel ve restoranlarımızın da engelsiz olduğunu anlattık. Onlarda çok mutlu oldular. Böyle bir yer olduğunu bilmiyorlarmış. Oraya gidip gördüğümüzde Alanya'mızın farkını gördük. Alanya'nın bu konuda Türkiye'de bir numara olduğunu söyleyebilirim" dedi.

YÜKSEL EMEĞİ GEÇENLERİ UNUTMADI
Sözlerine devam eden Yüksel, "İstanbul'da bu yıl 9.'su düzenlenen Engelsiz Yaşam Fuarı'na katkıları ve destekleri için başta Alanya Belediye Başkan Sayın Adem Murat Yücel'e, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'a, Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan'a, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Kural'a, ALTİD'e, ALTAV Yönetim Kurulu Üyesi Gürol Birgen'e ve TAYA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Yalçın'a, standımızı ziyaret eden Alanyalılara, katılımcılara ve mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim" dedi.

'80 MİLYON EURO'LUK PAZARDAN PAY ALMAK İSTEDİK'
Fuara Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel ile birlikte katılan ve çalışmalarda yer alan, Alanya Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürü Bilal Nurgül'de, "Engellilik alanında Alanya Belediye olarak içinde bulunduğumuz bu durumla ilgili alternatif bir turizm konusunda farklı bir soluk katmak istedik. Bu anlamda sadece Avrupa'da 80 milyon euroluk turizm pazarından bizde ilçemizin pay alabilmesi adına böyle bir faaliyeti yürüttük. Yaklaşık 46 milyona yakın vatandaş mevcut Avrupa ve dünya üzerinde engelli olarak. Güzel bir çalışma oldu. Standımıza yoğun ilgi gösterdiler. İnşallah önümüzdeki sene içinde aynı şekilde çalışacağız" diye konuştu. - Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 06.12.2016 21:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81