Uzun Ömürlü ve Kaliteli Manyetik Kontak

Uzun Ömürlü ve Kaliteli Manyetik Kontak

25 Ocak 2018 Perşembe 15:49
Uzun Ömürlü ve Kaliteli Manyetik Kontak

 Güvenli yaşam alanları geliştirebilmek v

Güvenli yaşam alanları geliştirebilmek ve daha emniyetli bir yaşam sürdürebilmek için her birey ya da her işletme günümüz güvenlik teknolojilerini tercih ederek güvenlik önlemleri almaktadırlar. Olası bir üçüncü giriş - çıkış gerçekleşmemesi için ve giriş - çıkışların kontrol altında tutulabilmesi için birçok teknolojik güvenlik sistemi bulunduğu gibi kapı üzerine monte edilen yüksek güvenlikli kilit sistemleri de bulunmakta. Ayrıca yüksek güvenlikli kilit sistemleri alarm ve pdks gibi sistemler ile entegre olarak çalışabilmektedir.

Özellikle ev, işletme v.b. alanlarda alarmı tetikleyecek bir malzemeye ihtiyaç duyuyorsanız bu ürün kuşkusuz manyetik kontak ürünüdür. Yapı olarak küçük olan manyetik kontak ürünü iki parçadan oluşmaktadır ve bu iki parça temas halinden ayrıldığında alarmı tetikleyerek uyarı sinyalleri vererek güvenliği sağlamayı hedefler.

Manyetik Kontak

Gömme ve yüzey tip olarak iki farklı çeşite ayrılan manyetik kontak ürünleri oldukça küçük yapıya sahip oldukları için monte edilmesinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmamaktadır. Özellikle gömme tipler daha görünmez olduğu için daha sık tercih edilmektedir ancak manyetik kontak ürününü gömebileceğiniz bir alan yok ise yüzeysel tip manyetik kontak ürününü de tercih edebilmeniz mümkün.

Netatek firmasının ürün bünyesinde bulunan ve Avrupa’nın en kaliteli üreticilerinden olan interlogix firmasına ait manyetik kontak ürünleri alanının en iyi manyetik kontak ürünlerindendir. Üretiminde kullanılan malzeme, teknik ve işçilik tamamen üst düzey olduğundan kaliteli bir manyetik kontak ürününe sahip olduğunuzda şüpheye düşmenize gerek yok!


 

DC 121 Manyetik Kontak – Gömme Tip

Ev ve ofis tarzı alanlarda kullanıma oldukça uygun olan DC 121 gömme tip manyetik kontak ürünü gömme montajına uygundur. Abs plastik yapıya sahip olan bu ürün beyaz renklidir ve tüm kartlı geçiş sistemleri ile entegre olarak çalışabilmektedir.

DC 102 Manyetik Kontak – Yüzey Tip

DC 102 ürününü ev ve ofis tarzı alanların tüm giriş ve çıkış bölgelerinde kullanabilmeniz mümkün. Gömme montajına uygun olmayan ancak yüzey montajına uygun olan DC 102 manyetik kontak ürünü Abs plastik yapıya sahiptir. Üç vida terminalli gövdesi sayesinde oldukça esnek bir yapıya sahip olan DC 102 uzun ömürlü bir kullanım sunduğu gibi tüm kartlı geçiş sistemleri ile de entegre olarak çalışabilmektedir.

Türkiye’nin en iyi güvenlik teknolojileri firması olan Netatek, 25 yılı aşkın bilgi birikimi, tecrübe ve uzman ekibiyle güvenlik teknolojileri alanında siz değerli müşterilerine hizmet vermeyi ilke edinmiş bir firma. Sizlerde elektrikli kilit, kilit karşılığı, manyetik kontak, manyetik kilit ve manyetik kapı tutucu gibi ürünlere sahip olmak istiyorsanız sektörün lider firmalarından olan Netatek’in web adresini ziyaret etmenizi önermekteyiz.

Son Güncelleme: 01.02.2018 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81