Spor Haberleri

Spor Haberleri

27 Haziran 2018 Çarşamba 14:48
Spor Haberleri

Türk ve Dünya sporundan en son haberleri okuyabilir, anlık verilere ulaşabilirsiniz. , futboldan tenise, su topundan olimpiyat sporlarına dek geniş kapsamlı olarak sunuluyor. Analizler, istatistikler, spor ve sporcu incelemeleri ile güncel haberler sunuluyor.

Son günlerin en popüler spor haberlerinde World Cup Russia 2018 yer alıyor. 32 ülke takımının grup maçlarını oynadığı turnuvanın favorileri, öne çıkanları, yıldızlaşan futbolcuları ve puan grafikleri ile haberler sunuluyor.

Sporcu Haberleri

Spor haberlerinde özellikle başta olmak üzere tenis, kayak, bisiklet gibi spor kategorilerinde bireysel ve takım olarak yarışan sporcuların haberleri de yer alıyor. Dünya Kupası 2018'de kadroya alınanlar, penaltı ve goller, şık asistler, kaleciler, teknik direktörler ve sahaları coşturan tribünlerle, en son en güncel spor haberleri sunuluyor.

Tenis turnuvaları, ralli, moto cros, voleybol gibi tüm liglerde Türkiye'den ve Dünya'dan geniş kapsamlı spor- sporcu haberleri sunuluyor. Süper Lig haberleri, , kadroya yeni eklenenler, 2018- 2019 sezonunda galibiyet hedefleri ve teknik analizlerle spor haber bölümü sunuluyor.

Dünya Kupası Transferleri

World Cup 2018 henüz yeni başlamışken, spor kulüpleri yeni transferlerini şimdiden belirledi. Şık golleri, şahane asistleri ve saha içi performansları ile geleceğe yatırım yapan futbolcular, sadece Dünya Kupası için değil yeni transfer olacakları kulüpler için de performans sergiliyorlar.

Dünya'nın en iyi spor kulüpleri, World Cup performanslarına göre belirledikleri futbolcuları için şimdiden transfer tekliflerine hazırlanıyorlar. Spor haberleri içeriğinde, Dünya Kupası Rusya'nın öne çıkanlarını, adımlarıyla sahanın en iyisi olanları hakkında bilgi alabilir, güncel haberlere erişebilirsiniz.

Teknik direktörler, oyun ve oyuncu dizilimleri, futbol yetenekleri ve kupa için gelen goller hakkında en taze haberlere erişebilirsiniz.

Online Spor

Türkiye, Avrupa, Asya ve Dünya sporundan tüm spor haberleri, online erişim kolaylığı ile erişilebilir. Dünya ile aynı anda internet platformuna sunulan spor haber, webten, mobilden ve dijital platformların tamamından anlık olarak erişilebilir.

Videolar, resimler, haber başlıkları, haber özetleri, önceki haberler, spor tahminleri, Dünya'nın tüm ligleri, oyuncuları, spor kulüpleri ve spor organizasyonları hakkında en detaylı bilgileri edinebilirsiniz.

Son Güncelleme: 27.06.2018 17:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81