Soğutma Sistemleri Ve Cihazları

Soğutma Sistemleri Ve Cihazları

21 Kasım 2018 Çarşamba 22:36
Soğutma Sistemleri Ve Cihazları

Soğutma Sistemleri Ve Cihazları

            Kullanıcıların ve alıcı firmaların araştırmaları dahilinde yönelttikleri ilk soruların başında geliyor. Soğutma cihazları kullanım alanlarına göre çeşitlilik gösteren ve farklı kapasitelere sahip olan cihazların genel adıdır. Günümüzde yüksek teknoloji ve mühendislik örnekleri ile birlikte tam randımanlı olarak çalışan bu cihazlar konforlu ve ekonomik kullanım modelleri içeriyor.

 Mobil Su Sebilleri

            Özellikle sıcak ülkelerde aktif olarak kullanılan mobil su sebilleri suların soğuk olarak saklanması için ideal bir kullanıma sahip. Artı 5 derecelik su çıkış sıcaklığı ile birlikte Ege ve Akdeniz bölgesinin yüksek sıcaklıklarında da tercih edilebiliyor. Şebeke hattına bağlanma özelliği sayesinde mevcut su kanalları kullanılarak onları soğuk bir şekilde tutmak ve servis etmek de bu sebiller sayesinde mümkün olabiliyor.

 

            Kendi içerisinde birçok türe ve seçeneğe ev sahipliği yapan soğuk depo kapıları farklı renk seçenekleri kataloglarda incelendikten sonra siparişi verilecek ürünler arasında bulunuyor. Yaygın ve popüler bir şekilde kullanılan versiyonları arasında sürgülü kayar kapılar yer alıyor. Hem sürgülü hem de kayar nitelikte olması nedeniyle çift yönlü bir kullanım avantajını alıcılarına sağlayan bu kapılar uygun fiyatları ile de her türlü işletmede rahatlıkla uygulanabiliyor. İsteyenler ve talepleri bu yönde olanlar için tek kanatlı servis bar kapıları da ek alternatifler içerisinde mevcut. Kapı içi izolasyonlarında nitelikli malzemeler kullanılmaktadır. Bu dolgular sayesinde talep edilen izolasyon seçenekleri randımanlı bir şekilde işler hale getiriliyor. Soğuk depo kapıları arasında çift kanatlı kapılar da mevcut. Son olarak yeni çıkan ve atmosfer (sürgülü) kontrol kayar kapı adı ile lanse edilen kapı çeşitleri için de kataloglardan ürün ve fiyat karşılaştırması yapmak tüm alıcılar için geçerli bir avantajdır.

 

            Kullanıcılar kendileri için en uygun beton soğutma sistemleri arasında tercih yapabilmek için filtre ayarlarına odaklanarak dükkanları ve işletmelerinin çalışma prensipleriyle birebir örtüşen sistemler arasında tercih yapabilirler. Sadece soğuk su için olan modellerinin yanı sıra sadece buz için olan versiyonları da mevcuttur. Karışım oranları arasında belirleyici olarak su, buz ve de agrega miktarı bulunuyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81