POPO ESTETİĞİ

POPO ESTETİĞİ

29 Ocak 2018 Pazartesi 17:40
POPO ESTETİĞİ

Popo estetiği, bir estetik operasyondur ve popolarını belirli bir biçime sokmak isteyen kişilere uygulanan bir operasyondur. Tabi popoyu istenilen şekle sokabilmek için kimi zaman protezler kullanılmakta kimi zaman da kalça germe yöntemleri de kullanılabilmektedir. Bu tamamen hasta ile doktor arasında yapılacak değerlendirmeler sonucunda planlanmaktadır.

Popo estetiği, maksimum 2 saatte biter. Genellikle 1 ile 2 saat arasında değişen bir operasyondur. Kimileri popolarının kaldırılmasını ister. Bu kişilerin popolarınınbelli bölgelerine liposuction uygulanır. Bu yöntemle vücudun belirli kısımlarından elde edilen yağ dokuları popo bölgesinin üst kısımlarına yerleştirilmektedir.

Estetik işlemi yapılırken, yine uzman tarafından gerek görülürse, kalça aralarına kesi oluşturularak protezler yerleştirilir. Bununla ilgili olarak linkinden bilgilere ulaşabilirsiniz.

Popoda sarkma olanlarda ise popo germe işlemleri gerçekleştirilir. Bil ile kalçanın birleştiği noktadan başlanmak suretiyle kalça germe işlemlerine başlanmaktadır.

Op.Dr.Gökhan Haytoğlu bu alanda yıllarını harcamış olan ve bu işi en başarılı şekilde yerine getiren bir doktordur.Popolarınıza yaptırmak istediğiniz estetikler hakkında daha fazla bilgi ve randevu için sitesini ziyaret edebilirsiniz.

VASER LİPOSUCTİON

Vaser liposuction, kısaca tanımlamak gerekirse kişilerin belirli bölgelerinde bulunan yağların ses dalgaları ya da ultrasonik dalgaların yardımı ile ayrıştırılmasıdır. Ameliyat esnasında kullanılan bir yöntemdir. Ayrıştırma, kan damarlarına,kas oranına, kasın zarına göre yapılmaktadır.

Vaser liposuction yönteminde, yağ alınan bölgelerde sarkma değil sıkılaşma olur. Bu da gerçekten çok önemli bir özelliktir. Çünkü, bu yöntemden önce, belirli bölgelerinden yağ aldıran hastalar yeni şikayetler ile doktorlarına başvurmuşlardır.

Yöntemde, yağlar ultrasonik ses dalgalarıyla parçalandıkları için doktorlar çok daha rahat bir şekilde estetik işlemini yapabilmekte ve daha iyi eserler ortaya çıkarabilmektedirler.

Yine bu yöntemin bir başka avantajı da daha az kanamanın görülmesidir. Kesinlikle diğer yöntemlere oranla daha az kanama vakaları ortaya çıkar.

Yağ aldırma için sizde adresinden, uzmanların vermiş olduğu bilgilere ulaşabilirsiniz.

YÜZ ESTETİĞİ

Sebebiniz ne olursa olsun en başarılı yüz estetiği işlemleriniz için size bir tavsiyede bulunmak istiyorum.

Op.Dr.Gökhan HAYTOĞLU, gerçekten birçok estetikte olduğu gibi yüz estetiği ve tüm bu estetik işlemlerinde çok başarılı hizmetler sunmaktadır. Siz de hemen bu doktorunuza ait web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81