Mutluluk Çubuğu

u sayfada Mutluluk Çubuğu ve Penil Protez Hakkında Her Şey bulunmakta olup, tedavi merkezleri hakkında bilgiler yer almaktadır.

Mutluluk Çubuğu

u sayfada Mutluluk Çubuğu ve Penil Protez Hakkında Her Şey bulunmakta olup, tedavi merkezleri hakkında bilgiler yer almaktadır.

20 Ocak 2018 Cumartesi 18:39
Mutluluk Çubuğu

Mutluluk Çubuğu ile ilgili olarak sertleşme sorununa sahip olan erkeklerin, ilaç tedavisinin işe yaramadığı zamanlarda önerilen, son ve kesin çözüm olan mutluluk çubuğu operasyon ile takılan ve penil protez olarak adlandırılan tıbbi bir üründür. Birçok erkeğin belirli bir yaştan sonra karşılaştığı ya da ilaç kullanımı ve psikolojik nedenlerle başına gelebilen sertleşme sorunları için en kesin çözüm olan mutluluk çubuğu, yaygın bir şekilde kullanılan ve ekstra ilaç kullanımına gerek duyulmayan bir çözümdür. Operasyon neticesinde vücuda takılan bir protez olan mutluluk çubuğu, bir çok insanın kaygıyla baktığı bir uygulamadır. Takıldıktan sonra genellikle memnuniyetle kullanılan mutluluk çubuğu, çiftler için de hayatlarının devamı ve olumluluğu için önemli bir tercih niteliğindedir.

Mutluluk Çubuğu Çeşitleri Nelerdir?

Farklı modellerde birçok çeşidi vardır. Bunlar bükülebilir ve şişirilebilir model olarak ikiye ayrılabilir. Bükülebilir protezler, içinde tel benzeri bir malzeme bulundurur ve pratik bir şekilde cinsel birleşmeye hazır halde duran bir yapıya sahiptir. Tek parçadan oluşmaktadır. Şişirilebilir protezler, iki ve üç parçadan oluşan, fiyat olarak bükülebilir modelle göre pahalıdır. Görsel olarak penisi cinsel birleşme esnasında sertleştiren sonrasında normal haline getirilebilen bir özellikte olduğu için en fazla tercih edilen tasarımdır.

Mutluluk Çubuğu Çalışma Prensibi Nedir?

Bükülebilir penis türü, mutluluk çubuğu modelleri arasında en basit olanı olduğu için sabit bir şekilde penisin sert bir halde durmasını sağlayan modeldir. Kullanım konforu diğer modeller göre çok azdır. Şişirilebilir mutluluk çubuğu, bir pompa vasıtası ile penise yerleştirilen kanalların doldurularak sertleşme sağlanması prensibine göre çalışır. Penis istenildiği zaman sertleştirilip, istenildiği zaman yumuşak hale getirilebildiği için de konforlu bir kullanım sağlamaktadır. ı hakkında bilgi edinmek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Mutluluk Çubuğu Operasyon Süresi ve İyileşme Süreci

Hızlı bir tedavi yöntemi olan mutluluk çubuğu, ameliyatın gerçekleşmesi sonrasında, hastaneden istenilmesi halinde ayrılma gerçekleştirilmektedir. Operasyon olarak çok basit bir şekilde gerçekleştirilen mutluluk çubuğu takma işlemi, hastanın 1 hafta gibi kısa bir sürede ayağa kalkarak, hem mutluluk çubuğunu kullanabileceği, hem de hayatına devam edebileceği kısa bir sürede iyileşme sağlanan bir uygulamadır. Kişinin alerjik rahatsızlıkları olması durumunda tavsiye edilmeyen mutluluk çubuğu, idrar yolu enfeksiyonları bulunan kişilerde de uygulaması yoktur. Bunun dışında kişinin istemesi halinde değil aynı zamanda eşin de izin vermesi zorunluluğu olan mutluluk çubuğu, kalp hastalıkları olan bireylerde de kardiyologdan alınacak bilgi doğrultusunda uygulanmaktadır. Mutluluk çubuğu hakkında daha detaylı bilgiye adresinde bulunan bölümlerden ya da telefon numaralarından ulaşabilirsiniz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81