Mor Çay Nedir, Nasıl Kullanılır?

Mor Çay Nedir, Nasıl Kullanılır?

22 Aralık 2018 Cumartesi 16:30
Mor Çay Nedir, Nasıl Kullanılır?

Mor çay, %100 doğal karışımı ile kilo vermeye yardımcı bir üründür. Üstelik zahmetsiz ve kolayca ideal kilonuzu ulaşabilir, kilo kontörlü sağlayabilirsiniz. Lezzetli aroması ve tamamen doğal bitki özelerinden harmanlanan , Türkiye ve Avrupa'nın tüm noktalarına kargo avantajıyla sunuluyor.

Güvenilir ödeme ağı ile donatılan online sistemimizden 7/24 sipariş verebilir, bedeninizle daha barışık ve bütünsel bir forma kavuşabilirsiniz.

Mor Çay Nedir?

Besin takviyelerine, diyet yapmaya veya ağır sporlar yapmaya gerek olmadan, çay keyfinizi yaparak haftada 2 kilo vermenize yardımcı olan bir üründür. Günde yaklaşık olarak %50 oranında yağ yakma oranı ile aktif bileşenleri, vücuttaki fazla yağların yakımını hızlandırır ve kolayca atılmasını sağlar.

Metabolizmayı da hızlandıran , vücuttaki ödeme ve şişliklerin kolay şekilde atılmasını sağlar. Sindirim sistemini destekler ve günlük aldığınız kalorilerin hızlı şekilde yakılmasına destek verir. Böylelikle rejim yapmanıza gerek olmadan, günde 2 bardak mor çay tüketerek ideal ve dengeli kilonuza erişebilirsiniz. İçildikten sonraki 8 saat boyunca aktif şekilde çalışan ve kalori yakımı sağlayan Chang- Shu çayı, aynı zamanda fazla yağların yakılmasını da hızlı şekilde gerçekleştirir.

Mor Çayın Özellikleri Nelerdir?

Bölgesel zayıflamada da kullanılabilen mor çay, basen, göbek, uyluklar ve kollar gibi fazla yağ birimi olan bölgelere daha hızlı etki ederek kilo vermeyi sağlar. Yağ yakımı ise bedenin her bölgesinde orantılı şekilde sağlanır.

Chang- Shu çayı, Tibet ve Nepal'in el değmemiş ormanlarından, dağlarında doğal şekilde çıkan bitkilerinden elde edilen karışımlar ile üretiliyor. 5 bin metreye varan yüksekliklerde açan Chang- Shu bitkisi, antioksidan özelliğine sahiptir. Oksijen deposu niteliğindeki bitki, metabolizmayı hızlandırır, dolaşımın daha hızlı ve etkili olmasını sağlar.

Antioksidan molekülleri sayesinde ilk içimden itibaren haftada iki kilo vermenizi sağlar. Spor yapmaya, diyet yapmaya veya kilolar için stres yapmaya gerek olmadan dengeli şekilde kilo vermenizi destekler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81