Kehribar Tespih

Kehribar Tespih

15 Şubat 2018 Perşembe 22:15
Kehribar Tespih

Erkeklerin en önemli aksesuarları arasında bulunan tespihler farklı tasarımlarla bu adres üzerinde sizlerle bir araya geliyor. Tespih modelleri arasında en fazla tercih edilen kehribar tesbihler hem sağlık hem de tasarım konusunda ilgi çekmektedir. Kehribar tespih modelleri damla taşı kehribar ve sıkma taşı kehribar olarak iki çeşitte satılmaktadır. Sağlıklı olması ve sebebiyle son zamanlarda en çok tercih edilen ürünler doğal taşlarla elde edilen kehribar tespihler bulunmaktadır. Özel olarak tasarlanmış olan tespih modelleri farklı renklerde sitemiz üzerinden satışa sunulmaktadır.

Kehribar Tespih Modelleri

Çam ağcının reçinesinin yıllar geçmesi ile beraber fosilleşmesi sonucunda ortaya çıkan kehribarlar günümüzde tespih modeli olarak yapılmaktadır. Erkek tasarımın bir numaralı aksesuarlarından bir tanesi olan tespih modelleri günümüzde sık boncuklu ve damla taşlı gibi değişik tasarımlarla bulunmaktadır. Kalitesi ile dikkat çekmeye devam eden modelleri günümüzde en çok tercih edilen modeller arasında yer almaktadır. Her zevke göre farklı kehribar tespih modeli tasarımını adresinde bulabilirsiniz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81