Kalitenin ismi: Childhome

Kalitenin ismi: Childhome

28 Haziran 2018 Perşembe 21:18
Kalitenin ismi: Childhome

Belçika’da köklü bir firma olan childhome markasını ülkemizde de sizlerle buluşturduk. Kaliteli ürünleri ve müşteri odaklı oluşuyla bilinen childhome çocuklarınız için birbirinden farklı ürünlerle hizmetinizde. Childhome binlerce anne tarafından tercih edilmektedir. Çocuklarınızın oda tasarımında kullanabileceğiniz birçok ürünü bünyesinde barındırmaktadır. Bir çocuk odası için gerekli olan eşyalara, güvenli ve konforlu olduğuna emin olarak sahip olabilirsiniz.

Kullandığı renklerde dahi, çocukları düşünen childhome çoğunlukla pastel ve sıcak tonlara yer vermektedir. Tüm renklerle uyum sağlayan bu tonlar, çocuk odanızın dekorasyonunda son derece uyumlu olacaktır. Düşük fiyat yüksek kalite prensibiyle çalışan sitemizde bulabilirsiniz. Hem kız hem de erkek çocukları için üretim yapan firma, sağlıklı malzeme ve doğal boya kullanması ile tanınmaktadır.

Geniş ürün yelpazesi ile Childhome

Childhome markasının ürünlerinin başında dekoratif ürünler gelmektedir. Buna ek olarak çok yönlülüğü ilke edinen firma, çocukların keyifli zaman geçirmesini sağlayacak tasarımlara da imza atıyor. Çocuğunuz kimsede olmayan, kendine has bir oyuncağa sahip olsun istemez misiniz? Childhome kimyasal içermeyen oyuncakları ile çocuk dostudur. Özel tasarım oyuncakların hepsi çocuklarınızın seveceği renk ve desenler seçilerek yapılmıştır. Bu oyuncaklar içinde araba, motor gibi ahşaptan üretilmiş, son derecede kaliteli oyuncaklar bulunmaktadır. Bebek mama sandalyesi, yer yatağı bazası, bebek sepeti, oda kapı süsü gibi birden çok ürünler bulunmaktadır.

Childhome anneleri de düşünüyor

Bebeklerin yanı sıra, anneleri de düşünen childhome bebek çantası gibi ürünlerde üretmektedir. Bebeğinin eşyalarını kolayca taşıyabilmek için önemli olan bebek çantalarını uygun fiyatlarla, sitemizden bulabilirsiniz. Kampanyalardan ve size özel indirimlerden faydalanmak için sitemizi kontrol etmenizde fayda var. En yeni model bebek eşyalarını sizler için sitemizde buluşturuyoruz.

Bebek yatağı üretiminde de son derecede iddialı olan childhome, farklı tasarım ve renklerle sizler için çalışıyor. Bebeğin sağlıklı bir uyku alması özellikle ilk 12 ay son derece önemli. Childhome bunu ilke alarak, bebeğinizin huzur içinde uyuyabileceği kaliteli ve konforlu yataklar tasarlamaya devam ediyor.

Bu yazı sponsorluğunda hazırlanmıştır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81