Kaliteli ve Helal Sertifikalı Kenton Markası Tatları

Kaliteli ve Helal Sertifikalı Kenton Markası Tatları

01 Şubat 2018 Perşembe 06:44
Kaliteli ve Helal Sertifikalı Kenton Markası Tatları

Müslüman tüketicilerin rahatlıkla tüketeceği helal sertifikalı ürünleri Kenton markasında bulabilirsiniz. Helal gıda ile tatlılarınızı güvenli şekilde hazırlar ve kaliteli malzemeler kullanarak hayal ettiğiniz tatlıyı misafirlerinize sunabilirsiniz. Ürünlerde kullanılan katkı maddeleri doğal olup özenle seçilir. İslami hassasiyetle hareket edilir ve kullanılan malzemeler helal ürünlerden seçilerek paketlenir. Müslüman aileler hazırlayacakları tatlıların içinde kullanılan malzemenin dini vecibelere uygun olup olmadığını bilmek ve güvenli şekilde tüketmek ister. Katkı maddeleri, hijyen kuralları, işleme yöntemleriyle birlikte tüm aşamalar sıkı şekilde kontrol edilerek paketleme işlemine geçirilir. Tarafsız bilirkişi ürünleri denetler ve gıdaların içine konulan malzemelerin helal olup olmadığını inceler.

Helal Gıdanın İnsan Sağlığındaki Yeri

İnsan sağlığına zarar vermeyen ve kaliteli hammaddeler kullanılarak üretilen malzemelerle hazırlanan tatlı ve pasta çeşitlerinin hepsi helal gıda sertifikalıdır. Bitkisel olup yenmesi haram olan ürünler Kenton markasında bulunmaz. Taze yollarla kurutulup dondurulduğu için kalitelidir. Özel kontrol sistemlerinden düzenli şekilde geçirilen ürünlerin içerikleri belirli periyotlarda incelenir. Kıvamları, kokuları ve tatları belirtilen özelliklerde olması için titiz bir çalışma yapılır. İşlenmiş tüm mamullerde kaliteye önem vermeniz ve satın alacağınız ürünlerin helal gıda koşullarına uyup uymadığını dikkatle incelemelisiniz.

Helal Gıda Sertifikası Ne İşe Yarar?

Helal standartlarla birlikte dini kaidelere uygun olarak üretimin yapıldığını belirten helal gıda sertifikasında kullanılan malzemeler doğaldır. Güvenilir, dini bilgisi tam ve tarafsız kurum tarafından tüm incelemeler yapılarak sertifika verilir. Hammaddelerin sağlıklı, kaliteli ve helal olup olmadığı güvenli kontrol sistemiyle araştırılır. Helal sertifikası alan firmalarda üretilen ürünlerin insan sağlığına zararlı olup olmadığının araştırması da yapılır. Doğal malzemeler kullanılarak üretildiği için güvenli şekilde tüketimini yapabilirsiniz.

Kenton markası ürünlerinde kullanılan hammaddeler ve bileşikler helal gıda sertifikasına sahip olup sağlığı tehdit içeren malzemeler kullanılmaz. https://www.kenton.com.tr/ sitesini ziyaret ederek yüzde yüz Türk sermayesiyle üretilen ürünlerden hazırlanan tatlarla misafirlerinize sağlıklı lezzetler yapabilirsiniz. Ürünleri detaylı inceleyebilir, tarifler bölümünden istediğiniz tarifi alabilirsiniz. GDO analizi yapılan ürünlerin hepsi yüksek teknoloji kullanılarak hazırlanır ve üretim aşaması titiz bir çalışma ile kontrol işlemlerinden geçirilir. Hayal ettiğiniz tatları kısa sürede hazırlayarak muhteşem lezzetlere imza atabilirsiniz. Dekor süsleri, pasta süsleme malzemeleri kullanarak hazırladığınız pasta ve tatlıların görsel görünümünü daha zengin hale getirebilirsiniz. İçerikleri zenginleştirilmiş özel formülle hazırlanan Kenton markası ürünleriyle istediğiniz tatları kısa sürede yakalayabilir, profesyonel ustalara taş çıkarabilirsiniz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81